Antena Căutare

Alexandra Predescu, campioană mondială la spadă, despre avantajele neștiute ale scrimei: „Mă ajută la nivel mental”

Alexandra Predescu, campioană mondială la spadă, a povestit, marți, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, despre cum a început să facă scrimă și despre cum a ajutat-o în general acest sport. 

Alexandra Predescu, campioană mondială la spadă, a povestit, marți, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, despre cum a început să facă scrimă și despre cum a ajutat-o în general acest sport.

Alexandra Predescu, cea mai valoroasă junioară a României, la floretă, a ajuns să facă acest sport deoarece mama ei avea o prietenă care își deschidea un club de scrimă.

„La început nici nu știam despre ce este vorba în acest sport. Doar îmi doream să îmi consum cumva energia într-un cadru organizat. La început am făcut floret, după care am început să fac spadă. Am schimbat arma pentru că așa a decis antrenorul meu, la un moment dat”, a spus Alexandra Predescu, în vârstă de 19 ani.

„Simt că acest sport mi-a ordonat cumva viața și m-a ajutat să mă organizez. Sunt mult mai înțeleaptă în urma acestui sport”, a mai spus ea.

Invitat în platou a fost și Virgil Sălșcan, antenor floretă, care a spus că pentru a începe să înțeleagă scrima, copiii ar trebui să înceapă să intre în sala de scrimî la vârsta de 8 sau 9 ani.

Scrima este un sport de combat în care armele folosite sunt floret, spade și sabia.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Dani, despre cel mai dubios sunet pe care l-a auzit în junglă: „Puma se afla la câțiva metri!” – Video... Filmele pe care trebuie neaparat să le vezi, prezentate la „Neatza” de Cătălin Anchidin - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x