Antena Căutare

Anca Dinicu a fost cerută în căsătorie. Ce a dezvăluit actrița despre acel moment

Anca Dinicu, actrița care a devenit celebră prin prisma personajului Gina Felea, a mărturisit la Neatza cu Răzvan și Dani că a avut un moment în care a fost cerută în căsătorie.

Colaj cu Anca Dinicu la plajă și interpretând-o pe Gina Felea la Chefi la cușite Galerie
Anca Dinicu a povestit că a fost cerută în căsătorie | Instagram & Antena 1

Întrebată de Florin Ristei la Neatza cu Răzvan și Dani dacă a fost cerută în căsătorie vreodată, Anca DInicu și-a amintit de un moment în Amsterdam, pe care l-a catalogat a fi prea teatral. Actrița a povestit cum a fost cerută de soție și a refuzat cu un „Nu” spus direct în față:

„Da (n.r. am fost cerută în căsătorie), nu am acceptat. I-am spus în față. Nu s-a pus în genunchi. A făcut o întreagă regie, s-a prefăcut că-i e rău și nu m-a surpins. Eram în Amsterdam și nu mi se părea contextul de-așa natură”, a povestit Anca Dinicu la Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani a întrebat-o dacă a refuzat cererea pentru că a fost prea teatrală, iar Anca Dinicu: „A fost mult, gros, fix cum nu trebuie să joci”, a completat actrița.

Anca Dinicu interpretează personajul Ginei Felea

Personajul Gina Felea căreia Anca Dinicu îi dă viață este cunoscut tuturor. Actrița care a jucat rolul soției lui Malone în „Băieți de oraș", stârnește hohote de râs la fiecare apariție.

Citește și: Cum a luat naștere personajul Gina Felea. Cine este și cum arată femeia pe care Anca Dinicu o parodiază

Anca Dinicu s-a născut pe 9 decembrie 1989 și pe vremea când avea numai 8 ani, juca pe scenă alături de Stela Popescu.

Anca Dinicu a jucat la 8 ani împreună cu Stela Popescu

„Eram mult prea mică să conștientizez cu cine am onoarea să fac schimb de replici. Eu eram nepoata și mă ținea pe genunchi. O fire blândă, o voce caldă și atoateînțelegătoare. Vibra bunătate, prima mea tentativă de a transpune adevăruri a funcționat datorită ei. Emisiunea se numea. Și întâlnirile cu Adriana Trandafir, Carmen Tănase și Anca Sigartău au contribuit la formarea mea profesională, la consolidarea personalității artistice și, ce este mai important, la stabilirea unor contacte umane prețioase”, a povestit actrița pentru Libertatea.

Mai târziu Anca Dinicu a intrat la UNATC, dar această admitere a fost cu semnul întrebării la început, pentru că pe vremea aceea Anca își dorea să economisească taxa de facultate pentru a-și cumpăra pantofi.

Citește și: Mihai Bendeac, urare pentru mama sa în care dă un detaliu intim. Care este adevărul despre nașterea lui

„Am dat la Spiru Haret, unde nu am intrat, am avut o zi extraordinar de proastă, după care am fost la Hyperion și am intrat cu 10 și am zis: Eu nu mă mai duc la UNATC. Ce îmi trebuie? Aici sunt prima din clasă. Nici nu plătesc toată taxa. Era jumate, ceva de genul ăsta”.

Totuși, un prieten a convins-o să meargă cu el la UNATC.

Eu mi-aș fi cumpărat o pereche de pantofi. Aveam fix două milioane, cât era taxa (200 de lei – n.r.). Și am dat cu banul și a picat că trebuie să dau la UNATC… M-am ofticat un pic că am rămas fără pantofi, dar am intrat la buget și nu am plătit nimic din facultate”, a mai povestit, pentru Libertatea, Anca Dinicu.

Citește și: Vlad Drăgulin prezintă iMai mult Umor, episodul 2. Hai să vezi ce surprize din culise a pregătit!

Mousse de ciocolată cu caramel sărat și frișcă. Rețeta lui Chef Nicolai Tand... Salată de somon marinat cu legume și smântână, preparată de Chef Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x