Mihai Bendeac, urare pentru mama sa în care dă un detaliu intim. Care este adevărul despre nașterea lui

Mihai Bendeac își sărbătorește mama, pe Emilia, prilej cu care i-a transmis un mesaj pe rețelele de socializare.

Mihai Bendeac își sărbătorește mama, pe Emilia, prilej cu care i-a transmis un mesaj pe rețelele de socializare

Antena 1

Cum era de așteptat, Mihai Bendeac nu s-a rezumat doar la clasicul "La mulți ani!” și a oferit un detaliu mai puțin cunoscut despre nașterea sa.

”La mulți ani, mamă! Te iubesc! Vezi? Dacă te lăsa medicul să faci chiuretaj, cine îți mai ura acum pe Instagram? 😁 În plus, pentru că m-ai născut la 20 de ani, am și o mamă tânără!”, a scris el la descrierea imaginii cu Emilia Bendeac.

Imaginea a strâns peste 10.000 de like-uri în prima jumătate de oră, iar secțiunea de comentarii a fost asaltată de prietenii virtuali care s-au grăbit să-i ureze Emiliei Bendeac ”La mulți ani!”.

Mihai și Emilia Bendeac au scris o carte autobiografică

Mihai Bendeac, juratul iUmor, a lansat împreună cu mama lui, Emilia Bendeac, o carte autobiografică intitulată "Jurnalul unui Burlac".

Amintirile nu sunt neapărat de pe scena teatrului, ci mai mult din viața personală, în privința căreia actorul este rezervat. La amintirea lor a constribuit și mama sa, căci pe timpul pandemiei a așternut totul pe un caiet.

Citește și: Cristina Șchiopu, fosta concurentă de la "iUmor" face senzație în mediul online. În ce ipostaze sexy se lasă fotografiată

"El a fost primul căruia i-am spus că scriu într-un caiet niște amintiri. Vă dați seama că lui atâta i-a trebuit. Habar n-am avut că o să se ajungă aici. I-am dat caietul și l-am rugat să nu râdă de mine", a glumit Emilia Bendeac.

După o perioadă, Mihai i-a spus mamei lui că va exista o carte după notițele pe care le-a scris în caiet.

"Cred că o să-l descoperiți exact așa cum este el, dar eu nu am citit cartea", recunoaște mama juratului.

Citește și: „Dacă mama nu mi-ar fi dat..." Ce a mărturisit Mihai Bendeac despre cea mai importantă femeie din viața lui

Când se difuzează iUmor sezon 10

Sezonul 10 din iUmor a încântat deja fanii cu momente de neuitat alături de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo. Acum, ziua în care se difuzează emisiunea se schimbă și nu va mai fi duminica.

Noua ediție de iUmor va reveni pe ecrane miercuri, 3 martie, de la ora 20:30, la Antena 1. De acum înainte, poți urmări momentele excepționale iUmor alături de Delia, Bendeac și Cheloo miercuri, de la ora 20:30, și nu duminica.

Care este mecanismul de concurs al show-ului iUmor 2021

Cel de-al zecelea sezon iUmor va fi cu totul neașteptat. De la concurenți, la invitați și momente speciale, jurații, dar și cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Citește și: Mihai Bendeac: "În a treia seară îmi era rău și am vorbit cu hainele mele". Ce a pățit juratul iUmor

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1.

Până acum, jurații și publicul iUmor au fost încântați, amuzați și surprinși de concurenți cu totul neașteptați, de la băieții de la Ceva Mărunt, la Dulcica și Bia Khalifa.

Cel care va avea grijă să nu rateze niciun moment important din culisele iUmor este actorul Vlad Drăgulin.

Ultimele știri