Antena Căutare

Așa ceva nu ai mai văzut! Găina arogantă, care face pluta pe spate: "Eu am crezut că e oală de ciorbă, trecută la cele veșnice! Era la SPA"

Când credeai că le-ai văzut pe toate, Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, vine la Smiley News, de la Neatza, cu un o găină... arogantă, care plutește în apă.

Când credeai că le-ai văzut pe toate, Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, vine la Smiley News, de la Neatza, cu un o găină... arogantă, care plutește în apă.

"Iată o găină care a sucombat, eu credeam că e oală de ciorbă, trecută la cele veşnice. Să vezi că aruncă unul morcovi. Dumnezeu s-o ierte, s-o vedem în ciorbă. Dar ea este o aroganță uriaşă, aşa stă ea. Era la SPA", explică Oprișan, pe marginea imaginilor.

Ce înseamnă ambiția! Un bunic a mers cu tractorașul, de la Berlin, până la Moscova, pentru Cupa Mondială: "Are și o... "Obsedaţilor, nu-i mai scrieţi pe Facebook, decât dacă aveţi poze cu voi goi, în pene". Puberu i-a dansat Amal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x