Antena Căutare

Margherita de la Clejani, de nerecunoscut după o lună în Sri Lanka! Prin ce chin au trecut în timpul filmărilor la ”Asia Express”

Iuliana şi Margherita au trecut prin momente dificile la ”Asia Express”, întrucât aceștia și-au petrecut noaptea în secţia de poliţie!

Iuliana şi Margherita au trecut prin momente dificile la ”Asia Express”, întrucât aceștia și-au petrecut noaptea în secţia de poliţie!

Aflate în cursa pentru cei 30 de mii de euro, vedetele noastre au ajuns să stea peste noapte în sediul poliţiei dintr-un oraş din Sri Lanka.

„În timpul zilei, când făceam autostopul, am văzut într-o intersecţie un poliţist pe care l-am întrebat dacă nu ştie unde am putea găsi şi noi cazare. Cazare gratis. El ne-a spus că am putea merge la secţie, ceea ce am şi făcut, fără să stăm pe gânduri. Am dormit şi ok, şi am fost şi păzite”, a povestit Iuliana Luciu.

Aflați mai multe detalii despre ce s-a întâmplat cu cele două, în clipul de mai sus!

Filmările pentru cel de-al doilea sezon „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură difuzat în România, au loc anul acesta în Sri Lanka și India. 9 perechi de vedete sunt hotărâte să străbată Drumul Elefantului pentru a ajunge la premiul de 30.000 de Euro şi pentru a trăi experienţa vieţii lor. Fiecare pereche are la dispoziţie un Euro pe zi şi trebui să îşi găsească singuri mâncare, cazare şi transport

Dani Oțil a ajuns concurent la X Factor fără să vrea! Mărturisirile inedite pe care le-a făcut în direct, la TV... Unde sunt Răzvan și Dani? Uite cine le-a luat locul la „Neatza”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x