Antena Căutare

Răzvan a făcut o criză de râs la Neatza! Dani și-a luat periuță de dinți second-hand – Video

Răzvan Simion a făcut o criză de râs în ediția de marți a celui mai iubit matinal, după ce Dani Oțil a amintit că și-a luat o periuță de dinți electric de la second-hand.

Răzvan Simion a făcut o criză de râs în ediția de marți a celui mai iubit matinal, după ce Dani Oțil a amintit că și-a luat o periuță de dinți electric de la second-hand.

„Mie îmi trebuie o emisiunea întreagă să vă povestesc despre toate electrocasnicile pe care le avea. Era convins că era singurul din Reșița care avea televizor color. Era o marcă de televizor de nici prăjitoare de pâine nu se făceau cu marca aia”, a spus Răzvan Simion, râzând cu lacrimi.

„Cea mai mare problemă a fost când mi-am dat seama că printre obiectele electrocasnice pe care le-am achiziționat de la second-hand era și o periuță de dinți electric, dar cine știe… Am avut prima periuță de dinți electrică dintre prietenii mei”, a povestit Dani Oțil.

Atât a trebuit și Răzvan a făcut o adevărată criză de râs.

„Cică a avut prima periuță electrică din România cu gust de moș”, a mai spus el, continuând să râdă cu lacrimi.

Urmăriți clipul de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„Limba soacrei”, rețeta specială pe care trebuie neaparat să o știi și tu! Vlădutz a explicat tot ce trebuie să faci... Nu poți să ratezi așa ceva! Corul bărbaților plecați la băut! S-au întâlnit la un bar și au cântat cu pahare - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x