Antena Căutare

Bella Santiago, show fabulos la „Neatza cu Răzvan și Dani”! Răzvan Simion a provocat-o să vorbească cu accent ardelenesc! Video

Bella Santiago, câștigătoarea „X Factor” în 2018, a cântat piesa „Pantera”, în ediția de miercuri a celui mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”, prezentându-se cu un look nou. Răzvan Simion a provocat-o să vorbească cu accent ardelenesc.

Bella Santiago, câștigătoarea „X Factor” în 2018, a făcut spectacol, cu piesa „Pantera”, în ediția de miercuri a celui mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”. Răzvan Simion a provocat-o să vorbească cu accent ardelenesc.

Artista a spus că a înregistrat piesa „Pantera” în Spania, unde a filmat și videoclipul.

„Piesa a fost făcută în Spania, cu un producător de acolo, și este pozitivă. Videoclipul a fost filmat tot în Spania”, a spus Bella Santiago.

Răzvan Simion a provocat-o să spună cu accent ardelenesc: „Bine, bine, da banii?”.

Bella Santiago a vorbit și despre soțul ei român, dezvăluind că se simte norocoasă că îl are alături de ea.

„Sunt foarte norocoasă cu el. Este întotdeauna alături de mine. El conduce, el vorbește cu toată lumea despre concerte și alte lucruri. El știe ce program am, iar eu trebuie doar să merg să cânt”, a mărturisit Bella Santiago.

Urmăriți clipurile de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Jocuri ale copilăriei, transformate de Diana Stejereanu în exerciții fizice pentru o siluetă perfectă! Ramona și Amalia,... Mera Hotels, proiect inedit. „Ajutăm stațiunile din sud să redevină perla litoralului românesc. Am dovedit că se poate ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x