Antena Căutare

Care sunt calitățile cheie în funcție de cifra destinului. Ce ne dezvăluie numerologul Corina Stratulat

Numerologul Corina Stratulat ne învață să calculăm cifra destinului și ne spune ce calități avem, în funcție de aceasta. Aflăm cum ne poate ajuta numerologia să avem o viață mai bună pe www.corinastratulat.ro.

un barbat care sta asezat la un birou si munceste la laptop Galerie
Numerologul Corina Stratulat ne învață să calculăm cifra destinului și ne spune ce calități avem, în funcție de aceasta. Aflăm cum ne poate ajuta numerologia să avem o viață mai bună pe www.corinastratulat.ro. | Shutterstock

Pentru a afla cifra destinului, trebuie să facem suma cifrelor din data de naștere. Astfel se obține un număr de la 1 la 9 care ne ajuta să ne dăm seama care e sensul nostru, dar și cum ne putem găsi împlinirea.

Calități cheie pe care le putem afla în funcție de cifra destinului

Cifra de destin 1

Cei cu cifra de destin 1 își doresc foarte mult să își obțină independența. Ei își asumă să își ia propriile decizii pentru a reuși să fie lideri. Aceștia fac totul cu multă originalitate și nu copiază rețeta altcuiva, pentru că altfel ar deveni frustrați.

Citește și: Cum ne comportăm cu partenerul de cuplu, în funcție de cifra destinului. Ce sfaturi oferă numerologul Corina Stratulat

Cifra de destin 2

Pentru cei cu cifra destinului 2 este important să facă o echipă pentru a ajunge la acea împlinire sufletească pe care și-o doresc. Pentru mulți dintre ei e o provocare să facă echipe. Această lecție aduce multă bucuria la final când se culeg roadele.

Cifra de destin 3

Cei cu cifra de destin 3 sunt oamenii care trebuie să creeze, să se conecteze. Ei sunt oamenii care vor dori să învețe toată viața și să împărtășească tot ce știu cu cei din jur.

Cifra de destin 4

Persoanele cu cifra de destin 4 sunt oameni care se împlinesc prin construcție. Ei încearcă să adune mai multe informații, le pun cap la cap și reușesc să facă ceva din tot ce acumulează. Într-o organizație, lumea se bazează pe ei pentru că sunt organizați, structurați și foarte muncitori. La 4 e important respectul și răbdarea.

Cifra de destin 5

Ei se împlinesc când trec la următorul nivel, când fac schimbări și când abordează viața diferit și reușesc să aducă progresul acolo unde sunt. Aceștia inventează mult, se joacă, se aventurează.

Citește și: Cum ne comportăm cu cei născuți după anul 2000. Numerologul Corina Stratulat vine cu sfaturi utile

Cifra de destin 6

Cei cu cifra de destin 6 sunt foarte protectori și responsabili.

Cifra de destin 7

Ei sunt vizionari și analizează mereu trecutul pentru a veni cu soluții pentru viitor.

Cifra de destin 8

Aceștia sunt luptătorii care nu se lasă niciodată bătuți atunci când vor să se afirme.

Cifra de destin 9

Oamenii cu această cifră de destin știu multe și vor să dăruiască și să inspire, cu mult altruism și multă compasiune.

Salată de vinete cu iaurt, spanac tras la tigaie și năut crocant. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 21 iunie... Pandișpan cu vișine și bezea caramelizată. Rețeta lui Vlăduț la Super Neatza, 24 iunie 2022...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x