Corina Stratulat vorbește deschis despre cum ar putea părinții să se înțeleagă mai bine cu copiii născuți după anul 2000. Acești copii sunt delicați, dar nu sunt slabi. Nu înseamnă că vulnerabilitatea este lipsa de putere. Este nevoie să cunoaștem cu adevărat care sunt comportamentele copiilor.
În perioada examenelor, copiii se simți stresați și copleșiți de aceste situații dificile, iar părinții le fac față cu greu. Din data de naștere putem afla un cod numerologic, iar acest cod numerologic ne dă șansa să cunoaștem un om, așa cum este el în realitate, la ce tendințe și ce comportamente are.
Cum ne comportăm cu cei născuți după anul 2000
Copiii pot avea emoții pentru că părinții pun presiune pe ei. Cei născuți după 2000 sunt coordonați de cifrele 2 și 0. Acest 2 este foarte important pentru că înseamnă emoție, îndoială și dualitate.
Toți cei născuți după 2000 trăiesc mult mai intens totul la nivel emoțional și nu au același curaj ca cei născuți după 1900. Cifra 2 înseamnă că ei îl vor urma pe primul pentru că ei întotdeauna vor căuta un lider.
Dacă unul dintre părinți nu intră în rolul de lider, ei vor găsi un lider în societate.
Cei născuți după anul 2000 suferă de dualitate și sunt mereu nesiguri, având mai multe planuri care să îi ajute să ajugă la obiectivul lor.
Acești copii se raportează mereu la ceilalți și au îndoieli. Părinții trebuie să fie atenți la nevoile copiilor lor pentru a nu-I face să se închidă în ei. Adulții trebuie să îi ajute să înflorească, să evolueze și să nu se închidă în ei, profitând de punctele lor slabe.
În momentul în care un adult vorbeștec cu un copil născut după 2000, trebuie să fie atent la ton, abordare și poziție față de problema pe care i-o expune acesta. Adulții trebuie să fie atenți la emoțiile copiilor lor.
E ușor să ne dăm seama atunci când un copil e trist care e adevărata cauza și cum putem să îl ajutăm. Nu trebuie să venim neapărat cu argumente logice. Trebuie să le dăm voie să își trăiască stările.
Părinții trebuie să le arate că sunt partenerii copiilor lor și să îi sprijine, să fie o echipă. Un alt lucru important este ca părinții să îi asculte, în special când au îndoieli. Acești copii au tendința să primească mai mult, decât să ofere.