Antena Căutare

Care sunt principalele calități ale unei femei în funcție de vibrația interioară. Ce spune numerologul Corina Stratulat

Numerologul Corina Stratulat ne spune care sunt cele mai importante calități ale unei femei, în funcție de vibrația interioară.

colaj calitati femeie numerologie Galerie
Astăzi avem mai multă energie feminine și decidem să prioritizăm femeile. Astfel, bărbații vor învăța cum să aprecieze mai mult femeile din viața lor. | Shutterstock

Astăzi avem mai multă energie feminine și decidem să prioritizăm femeile. Astfel, bărbații vor învăța cum să aprecieze mai mult femeile din viața lor.

Atunci când un bărbat apreciază foarte mult o femeie, trebuie să îi arate acest lucru pentru că altfel ea simte dacă e mințită.

Folosindu-ne de data nașterii, ne putem ghida, aflând vibrația interioară a fiecărei femei.

Calitățile unei femei în funcție de vibrația interioară

Vibrația interioară 1

Femeile cu vibrția interioară 1 sunt foarte curajoase și vor să afle că sunt apreciate pentru curajul lor. De asemenea, ele sunt îndrăznețe și energice.

Vibrația interioară 2

Cele născut pe 2, 11, 20 și 29 au vibrația interioară 2 și sunt femei blânde, răbdătoare și oferă mereu susținerea lor persoanelor dragi din viața lor. Nu putem profita tot timpul de ele fără să le apreciem. Ele chiar au foarte mare răbdare cu bărbații din viața lor.

Citește și: Cum ne influențează cifra destinului în alegerea job-ului potrivit. Ce ne spune numerologul Corina Stratulat

Vibrația interioară 3

Femeile cu vibrația interior 3 sunt foarte istețe, gata să resolve mereu orice problemă, chiar dacă nu e ceva dintr-un domeniu pe care îl cunoaște. Aceste femei încearcă mereu să găsească rapid soluții. De asemenea, comunică foarte bine cu cei din jur și e foarte prietenoasă. Totuși, să nu confundăm relația de prietenie cu cea de cuplu.

Vibrația interioară 4

Femeile născute pe 4, 13, 23 și 31 au vibrația interioară 4 și sunt femei riguroase și știm că ne putem baza pe ele pentru că sunt femei de nădejde. Ele sunt extrem de disciplinate, mai ales când au un plan.

Vibrația interioară 5

Cele care au vibrația interioară 5 sunt foarte încântate să întâlnească persoane noi pentru că sunt mereu jucăușe, dinamice și au mare flexibilitate. Ele sunt persoanele alături de care oricine dorește să riște, având spirit de aventură. De asemenea, ele sunt non-conformiste și schimbă des planurile.

Vibrația interioară 6

Femeile născute pe 6, 15 și 24 au vibrația interioară 6 și sunt niște mame extraordinare. E genul de femeie care e foarte responsabilă și are grijă de toți cei dragi. De asemenea, este foarte creativă și e genul de femeie cumsecade, la care vrei să mergi în vizită.

Vibrația interioară 7

Cele cu vibrația interioară 7 au o atenție sporită la detalii. Uneori pot deveni agasante pentru că sunt și critice, analitice, dar această trăsătură le ajută mult în carieră. Cu toate acestea, sunt femei altruiste.

Citește și: Soluțiile în cazul certurilor din cuplu, în funcție de vibrația interioară. Ce sfaturi ne oferă numerologul Corina Stratulat

Vibrația interioară 8

Femeile născute pe 8, 17 și 26 u vibrația interioară 8 și sunt extrem de puternice și rezistente, oricât de grea ar putea fi viața. Ele sunt responsabile și adesea se comportă ca bărbatul din casă. Cei din jur le văd ca pe niște super eroi.

Vibrația interioară 9

Cele cu vibrația interioară 9 sunt foarte devotate, originale și inventive. Vine mereu cu ttot felul de idei, aducând bunăstare tuturor. Ele sunt bune profesoare.

Prognoza meteo 3 februarie 2022. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Trei feluri de pizza și focaccia, gătite de Chef Radu Darie la Super Neatza, 3 februarie 2022...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x