Antena Căutare

Cum ne influențează cifra destinului în alegerea job-ului potrivit. Ce ne spune numerologul Corina Stratulat

Numerologul Corina Stratulat ne spune care este locul de muncă potrivit în funcție de cifra destinului: Dată nașterii ne poate influență alegerile profesionale.

colaj numerologie jobul potrivit Galerie
Cum ne influențează cifra destinului în alegerea job-ului potrivit. Ce ne spune numerologul Corina Stratulat | Shutterstock

Pentru a ne îndeplini destinul, numerologia ne ghidează prin mai mulți indicatori, cum este și cifra destinului. Profesia ne poate ajută să mergem pe destinul nostru.

Din data noastră de naștere, din cifrele ei, putem obține un cod numerologic care ne poate ajuta să ne ghidăm și să ne ușurăm alegerile de zi cu zi.

Cifra destinului se obține ușor, însumând numerele din data de naștere până obținem o singură cifră, de la 1 la 9.

În 2022 avem o vibrație puternică a cifrei 2, tot ce ține de zona emoțională. Tocmai de aceea e important să facem alegerile potrivite pentru a ne simți mulțumiți și împliniți cu locul de muncă pe care îl avem.

Cum ne alegem locul de muncă potrivit în funcție de cifra destinului

Cifra de destin 1

Știm despre cei cu cifra de destin 1 că mereu caută o formă de unicitate, de originalitate și tocmai de aceea ei au nevoie de un job la care să inoveze și să inventeze lucruri. Partea de informatică este una în care s-ar descurca bine, zona de relații cu publicul este iarăși potrivită și de asemenea, tot ce ține de sport.

Citește și: Ce cadouri oferim de sărbători în funcție de cifra destinului. Numerologul Corina Stratulat vine cu sfaturi eficiente

Cifra de destin 2

Oamenii cu cifra de destin 2 sunt, de regulă, oamenii care însoțesc, îi susține pe cei din jurul lor și fac echipe. Locul de muncă perfect este în medicină pentru a ajuta și a oferi sprijin celor din jur. Un alt job potrivit ar fi în resurse umane, dar și în domeniul fiscal.

Cifra de destin 3

La cifra de destin 3 întâlnim oamenii care fac rapid conexiuni între informații, dar și între oameni și în comerț ar putea avea mult succes. De asemenea, un alt job potrivit ar fi acela de agent imobiliar. Tot ce ține de intermediere este un loc de muncă propice, dar și ce ține de arhitectură și design l-ar putea ajuta.

Cifra de destin 4

Oamenii cu cifra de destin 4 sunt oamenii practici, foarte buni constructori. De aceea, locurile de muncă ideale pentru ei sunt acelea de inginer, gestionar și mecanic. Ei au performanțe extraordinare în tot ce ține de inginerie și tot ce ține de administrare. Ei pot gospodări lucrurile pentru ca totul să meargă bine.

Cifra de destin 5

Cei cu cifra de destin 5 sunt oameni jucăuși, care au nevoie să fie mereu în centrul atenției. Printre joburile potrivite se regăsesc cel de promoter, artist și șofer de taxi. Activitatea des întâlnită pentru ei este de livrator.

Cifra de destin 6

Pentru cifra de destin 6 regăsim oamenii grijulii. Ei învață să fie responsabili și să aibă grijă de cei din jur. Profesiile care li se potrivesc sunt acelea de educator, contrabil și asistent manager. Oamenii foarte pragmatic care știu să lucreze cu banii au ales profesia potrivită dacă au cifra de destin 6.

Citește și: Previziuni numerologice pentru anul 2022. Numerologul Corina Stratulat ne spune ce ne rezervă noul an

Cifra de destin 7

Cei cu cifra de destin 7 vin cu o anumită viziune asupra lucrurilor. Persoanele care au această cifră de destin sunt idealiști și mută lucrurile la un alt nivel, caută evoluția. Ei pot avea joburi precum analist date, designer și dezvoltator web. Aceste persoane sunt mai intreovertite, dar tind către zona spirituală.

Cifra de destin 8

Persoanele cu cifra de destin 8 sunt brokeri foarte buni. Alte joburi potirvite ar fi cel de consultant fonduri sau chiar de regizor, dacă vorbim despre creativitate.

Cifra de destin 9

La cifra de destin 9, persoanele care au dorința de a ajuta pentru că au multă compasiune. Joburile potrivite pentru ei sunt cel de terapeut, farmacist și consilier financiar.

Ruladă de pui cu salsa grecească și pancetta. Rețeta lui chef Radu Darie la Super Neatza, 17 ianuarie 2022... Sandviș cu șnițel de pui și Paste cu pui și sos japonez. Rețetele lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 19 ianuarie 202...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x