Antena Căutare

Soluțiile în cazul certurilor din cuplu, în funcție de vibrația interioară. Ce sfaturi ne oferă numerologul Corina Stratulat

Numerologul Corina Stratulat, vorbește despre vibrația interioară a fiecărui partener, care poate influența certurile în cuplu. ”În acest an ne certăm foarte mult. Avem vibrația 2 foarte intensă și ne ambalăm foarte tare, iar cel mai des ne certăm cu persoana cu care formăm cuplu, unde stăm mai mult”, a spus aceasta.

colaj certuri in cuplu Galerie
În 2022, foarte multe cupluri se ceartă. Vibrația 2 este foarte intensă și poate duce la multe conflicte care nu par să se aplaneze ușor. | Shutterstock

În 2022, foarte multe cupluri se ceartă. Vibrația 2 este foarte intensă și poate duce la multe conflicte care nu par să se aplaneze ușor.

Numerolgoul Corina Stratulat ne învață că Pitagora a pus bazele numerologiei în 600 î.Hr. Vibrația interioară se calculează însumând cifrele din ziua noastră de naștere până ajungem la un număr format dintr-o singură cifră, până obținem un număr de la 1 la 9.

Atunci când ne cunoaștem tendințele, reușim să înțelegem și cum apar conflictele în cuplu.

Care sunt motivele de ceartă în cuplu, în funcție de vibrația interioară

Vibrația interioară 1

Cei care vibrația interioară 1, născuți pe 1, 10, 19 sau 28, sunt mai egoiști. Această caracteristică nu e deloc una pe care să o aducem într-o relație de cuplu. Aceste persoane nu prea vor să lucreze în echipă și se comportă ca un soare, fiind foarte mândri. Ei ar trebui să facă un efort pentru a fi mai mult alături de ceilalți.

Vibrația interioară 2

Persoanele născute pe 2, 11, 20 și 29 sunt ezitante și de aici pornesc conflictele. De asemenea, cei cu vibrația 2 sunt foarte vicleni și au tendința de a se răzbuna.

Citește și: Previziuni numerologice pentru anul 2022. Numerologul Corina Stratulat ne spune ce ne rezervă noul an

Vibrația interioară 3

Cei născuți pe 3, 12, 21 și 30 nu reușesc prea des să se țină de presiuni. O altă caracteristică din comportamentul lor care poate conduce la certuri în cuplu este dezordinea. Ei planifică, au multe idei, dar nu vin și cu o finalitate.

Vibrația interioară 4

Persoanele născute pe 4, 13, 22, 31 sunt conservatoare. Ei nu prea își schimbă punctul de vedere, nu vor să fie scoși din cadrul lor. De aceea, pot deveni plictisitori dacă nu sunt aventurieri.

Vibrația interioară 5

Cei născuți pe 5, 14, 23 au dorința de schimbare, dorința de a face mereu lucrurile diferit. Aceste persoane vor ceva palpitant în fiecare zi. Ei reușesc să își asume riscuri foarte mari, chiar și din punct de vedere profesional și asta nu e tocmai bine. Impulsivitatea lor duce la certuri.

Vibrația interioară 6

Persoanele născute pe 6, 15, 24 sunt foarte grijulii, responsabile. Din prea multă protecție, se duc spre posesivitate și gelozie. Ei pot deveni chiar și agresivi, dacă nu simt armonie.

Citește și: Cum ne influențează cifra destinului în alegerea job-ului potrivit. Ce ne spune numerologul Corina Stratulat

Vibrația interioară 7

Cei născuți pe 7, 16, 25 spun mereu că ei au dreptate și mereu vor să își dovedească punctul de vedere. De asemenea, ei au tendința să se izoleze și acest lucru poate fi neplăcut pentru partener.

Vibrația interioară 8

Persoanele născute pe 8, 17, 26 au tendința de control. Ei vor să domine și asta e deranjant pentru partener. De asemenea, ei nu sportă situațiile incerte, dar sunt și persoane materialiste.

Vibrația interioară 9

Cei născuți pe 9, 18, 27 sunt foarte maturi și se nasc cu o anumită experiență, dar, din păcate, se cred de cele mai multe ori superiori. Ei se cred mai deștepți decât ceilalți, sunt aroganți și trăiesc într-o lume ideală. Provocarea lor este să fie împământeniți.

De ce a lipsit Dani Oțil de la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Ce s-a întâmplat cu fiul lui și al Gabrielei Prisăcariu... Cum s-au distrat Dani și Bianca de la Neatza la provocarea „Am / N-am”. Freshful by eMAG le-a adus în platou produse ine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Super Neatza, 26 februarie 2024. Dayana - Trece viața Super Neatza, 26 februarie 2024. Dayana - Trece viața Luni, 26.02.2024, 11:47
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Dan Badea, povestiri de la ultimul concert cu trupa Hi-Q: Și-a făcut efectul sturionul, m-am dus sub scenă!
iUmor sezonul 16, 25 februarie 2024. Dan Badea, povestiri de la ultimul concert cu trupa Hi-Q: Și-a făcut efectul sturionul, m-am dus sub scenă! Duminica, 25.02.2024, 21:23
Pepe, moment special la Neatza, alături de fiul lui. Apariția la TV a lui Pepe Junior i-a topit pe telespectatori | VIDEO

Pepe, moment special la Neatza, alături de fiul lui. Apariția la TV a lui Pepe Junior i-a topit pe telespectatori | VIDEO

Pepe Junior și-a însoțit tatăl la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Artistul și-a ținut fiul pe umeri în timp ce a cântat alături de Nico.

Vineri, 23.02.2024, 12:09
De ce Răzvan Fodor a rămas repetent în clasa a 11-a. Nu mulți știau acest detaliu despre prezentatorul TV

De ce Răzvan Fodor a rămas repetent în clasa a 11-a. Nu mulți știau acest detaliu despre prezentatorul TV

Prezent în cadrul ediției speciale de la Neatza cu Răzvan și Dani, Răzvan Fodor a făcut dezvăluiri inedite din adolescența lui. Îndrăgitul prezentator a dezvăluit că a rămas repetent în liceu și a abadonat facultatea, după ce viața lui a luat o turnură neașteptată.

Vineri, 09.02.2024, 13:49
Dani Oțil, dialog savuros cu Tiago, la Neatza. Cum a răspuns, întrebat dacă vrea să fie prezentator: „Cum se cheamă emisiunea?”

Dani Oțil, dialog savuros cu Tiago, la Neatza. Cum a răspuns, întrebat dacă vrea să fie prezentator: „Cum se cheamă emisiunea?”

Micuțul Tiago a avut o apariție savuroasă la Super Neatza cu Răvan și Dani. Fiul lui Dani Oțil și Gabrielei Prisăcariu a demonstrat că la nici 3 ani are o memorie foarte bună și este foarte receptiv.

Joi, 08.02.2024, 17:53
Echipa Super Neatza aniversează 16 ani printr-o super petrecere la Palatul Ştirbey Buftea

Echipa Super Neatza aniversează 16 ani printr-o super petrecere la Palatul Ştirbey Buftea

Vineri, 9 februarie, matinalii de la Super Neatza cu Răzvan şi Dani aniversează 16 ani de emisie live într-un mod inedit.

Joi, 08.02.2024, 10:10
Ultimele știri
x