Antena Căutare

Ce cadouri oferim bărbaților în funcție de cifra destinului

Numerologul Corina Stratulat, invitată la Neatza cu Răzvan și Dani, ne spune ce cadouri le putem oferi bărbaților speciali din viață noastră, în funcție de cifra destinului.

Corina Stratulat ne arată cum putem să ne folosim de cifra destinului pentru a afla ce cadouri sunt potrivite pentru bărbați.

profimedia

Corina Stratulat ne arată cum putem să ne folosim de cifra destinului pentru a afla ce cadouri sunt potrivite pentru bărbați. Dacă femeia știe cum să își susțină bărbatul, el va putea ajunge mult mai ușor pe propriul destin.

Bărbatul, nu doar că o face fericită și aduce bani acasă, dar este vorba de împlinirea pe care o obține și asta înseamnă destinul său.

Cifra destinului se calculează făcând suma cifrelor din ziua de naștere a bărbatului. Dacă a ajungem la un număr format din 2 cifre, le adunăm și reducem la un număr dintr-o singură cifră.

Citește și: Predicții numerologice pentru primăvara lui 2021. Ce surprize pregătește această perioadă a anului

Cadoul potrivit pentru bărbați, în funcție de cifra destinului

Cifra de destin 1

Cifra 1 este o cifră ce simbolizează conducere, leadership și acești bărbați vor simți să se ducă spre antreprenoriat sau să deschidă un business pe cont propriu. Cadoul perfect ar fi un curs pentru a se putea perfecționa în domeniul dorit.

Cifra de destin 2

Bărbații cu această cifră a destinului vor fi tare bucuroșii dacă femeile din viața lor le vor putea dărui mai mult timp. Astfel, cel mai potrivit cadou este timpul femeii iubite, petrecând momente de calitate împreună. Fiind un bărbat sensibil, simte nevoia să discute mult cu partenera sa.

Cifra de destin 3

Bărbații cu această cifră a destinului sunt pasionați de cunoaștere și tehnologie. Astfel, un cadou ce ține de tehnologie, un gadget, ar putea fi cadoul ideal.

Cifra de destin 4

La 4 este vorba de sănătate și bărbații cu această cifră de destin sunt preocupați de corpul lor și de sănătatea acestora. Cel mai potrivit cadou ar fi unul legat de sport sau de o alimentație sănătoasă, poate un abonament la sală sau echipament de sport.

Citește și: Cum să avem o relație echilibrată în funcție de cifra destinului. Numerologul Corina Stratulat explică ce lipsește fiecărui cuplu

Cifra de destin 5

Cifra de destin 5 simbolizează libertatea de orice fel. Bărbații cu această cifră de destin vor să se simtă liberi. Un cadou potrivit pentru ei este o vacanță surpriză.

Cifra de destin 6

Pentru cei cu cifra de destin 6, echilibrul este foarte important, la fel și armonia. De aceea, când vine acasă de la muncă vrea să știe că se poate liniști în sânul familiei, că e așteptat cu multă căldură. Cadoul ideal le o cină romantică.

Cifra de destin 7

Bărbații cu cifra de destin 7 au nevoie de timpul lor și de spațiu. Ei au nevoie să cerceteze și să analizeze, având nevoie și de introspecție. Acești bărbați au foarte multă viziune, dar nu suportă să fie bătuți la cap de o femeie.

Cifra de destin 8

Cifra de destin 8 este despre putere și despre a deveni cineva printr-o abilitate specială. Bărbații cu această cifră de destin vor dori să arate bine atunci când ies în lume și să fie îmbrăcați cu cele mai bune haine. O consiliere vestimentară ar putea fi cadoul potrivit.

Cifra de destin 9

Cei cu cifra de destin 9 apreciază foarte mult calitatea și au responsabilitatea de a-I inspira pe ceilalți. Astfel, bărbatul cu această cifră de destin apreciază cadourile ce țin de artă și de dezvoltare personală.

O femeie, fiind foarte puternică, știe mereu cum să împuternicească bărbatul din viața ei. Trebuie să îl aprecieze zilnic, să se poarte cu blândețe.

Elena Ionescu, apariție răvășitoare la Neatza. Ce ținută a purtat artista... Salată de cartofi cu mere și multe alte ingrediente, preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani...
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată...
Horoscopul zilei de 31 mai 2023. Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 mai 2023 spune că Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie....
Ultimele știri
x