Antena Căutare

Ce își doresc bărbații de la persoana iubită, în funcție de vibrația interioară. Numerologul Corina Stratulat dezvăluie secrete

Numerologul Corina Stratulat ne spune cum ne ajută vibrația interioară să ne cunoaștem mai bine copiii: "Fiecare om are anumite particularități, dar și generalități. Când vorbim despre bărbați, ei își doresc trei lucruri: respect, apreciere și validare", a spus aceasta.

colaj cuplu fericit si numere intr-un cerc Galerie
Astăzi femeile află mai multe despre cum să se poarte cu partenerii lor de cuplu și ce anume își doresc ei de la o relație în funcție de vibrația interioară. | Profimedia

Astăzi femeile află mai multe despre cum să se poarte cu partenerii lor de cuplu și ce anume își doresc ei de la o relație în funcție de vibrația interioară.

Vibrația interioară se calculează folosind data de naștere. Toți bărbații vor respect, apreciere și validare din partea iubitelor lor, dar toți au particularitățile lor. O femeie îl poate răni foarte tare pe bărbatul de lângă ea dacă nu cunoaște aceste particularități.

Ce își doresc bărbații în funcție de vibrația interioară

Vibrația interioară 1

Pentru acești bărbați e important ca femeia să le respecte independența. Acest lucru e valabil pentru cei născuți pe 1, 10, 19 sau 28. De asemenea, ei vor să dețină puterea de decizie. El are nevoie de propriul spațiu, de timpul lui, fără să îi fie sufocată identitatea.

Citește și: Ce tip de relație avem în funcție de vibrația interioară. Numerologul Corina Stratulat ne spune tot ce trebuie să știm

Vibrația interioară 2

Acestea sunt persoane care țin la ideea de echipă, în locul celei de independență. Ei se regăsesc mai mult în familie și în sânul căminului. Ei sunt bărbații care strigă după ajutor și nu vor niciodată să fie siguri. Femeia trebuie să știe asta și să nu îi rănească prin reproșuri. Acești bărbați au nevoie de blândețe și căldură.

Vibrația interioară 3

Ei au nevoie de lucruri interesate pentru a-și menține entuziasmul. Acești bărbați sunt foarte creativi și au nevoie ca partenerele lor să facă cât mai multe lucruri diferite cu ei. Ei au nevoie să fie motivați de iubitele lor.

Vibrația interioară 4

Bărbații cu această vibrație interioară sunt cei care își doresc stabilitate și nu vrea o femeie nehotărâtă. El vrea o femeie cu care să construiască o familie.

Vibrația interioară 5

Cei cu această vibrație interioară nu dorește multe telefoane sau întrebări care să îi îngrădească libertatea. Bărbații cu vibrația 5 vor să nu fie sufocați.

Vibrația interioară 6

Aceștia sunt foarte sensibili când vine vorba de bani. Partea financiară e foarte importantă pentru ei. Partenerele nu trebuie să le reproșeze nimic.

Citește și: Vibrația lunii mai. Recomandări pentru fiecare cifra de destin. Numerologul Corina Stratulat vine cu noi informații utile

Vibrația interioară 7

Bărbații care au această vibrație interioară vor să aibă lângă ei o femeie perfectă. Ea trebuie să fie un model de frumusețe, dar și de atitudine. Ei vor căuta mult până o vor găsi.

Vibrația interioară 8

Acești bărbați au planuri și obiective clare, ei fiind cei care își doresc ca partenera lor să respecte obiectivele și să nu încerce să îi înfrâneze. Ei sunt oameni puternici.

Vibrația interioară 9

Ei nu suportă să fie comparați și vor să fie văzuți așa cum sunt ei. Uneori acești bărbați sunt visători și idealiști.

Ediţiile speciale Super Neatza cu Răzvan şi Dani de 1 şi 2 mai au fost lider de audienţă... Gnocchi cu sos roșu. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 4 mai 2022...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x