Antena Căutare

Ce tip de relație avem în funcție de vibrația interioară. Numerologul Corina Stratulat ne spune tot ce trebuie să știm

Numerologul Corina Stratulat ne spune ce tip de relație avem cu partenerul nostru, în funcție de vibrația interioară.

cuplu fericit pe jos pe covor zambind unul la altul Galerie
Numerologul Corina Stratulat ne spune ce tip de relație avem cu partenerul nostru, în funcție de vibrația interioară. | Shutterstock

Fiecare dintre noi se comportă într-un anumit fel atunci când e în cuplu și are anumite tendințe și predispoziții la care trebuie să fim atenți.

Pentru a afla ce tip de relație avem cu partenerul trebuie să ne calculăm vibrația interioară folosindu-se de data nașterii. Astfel, aflăm care dintre parteneri aduce mai multă armonie în cuplu. Măcar unul dintre parteneri trebuie să fie mai blând, cu mai multă răbdare și diplomație.

Ce fel de relație de cuplu avem în funcție de vibrația interioară

Anumite cifre ne duc în zona de relație de cuplu, familie, echipă, parteneriat. Cifrele 2 și 6, cifre de apă, dar și cifrele 4 și 8, cifre de pământ, pot coordona tipul de relație pe care îl dezvoltăm. Numerele 2 și 6 înseamnă că totul vine de la sine și curge așa cum trebuie, în timp ce 4 și 8 înseamnă stabilitate și temeinicie.

Citește și: Ce fel de parteneri sunteți în cuplu, în funcție de cifra destinului a cuplului. Numerologul Corina Stratulat ne spune secretul

Cifrele 2, 20, 29

Personele născute pe aceste date tind să construiscă în mod natural o relație. Multe dintre ele nici nu știu cum e să fie singure pentru că mereu au construit o relație de cuplu stabilă. Aceste persoane nu se regăsesc în zona de burlăcie.

Aceste persoane sunt sensibile și vor lucra mereu în echipă cu ceilalți. Sensibilitatea la un bărbat trebuie să fie apreciată.

Cifrele 4 și 22

Cei născuți pe aceste date sunt oameni asumați. Apare stabilitatea, familia se bazează pe ei. Dacă vor să aibă o familie, ei trebuie să aibă răbdare și să construiască temeinic.

Citește și: Ce trebuie să știm despre comportamentul copiilor, în funcție de vibrația interioară. Numerologul Corina Stratulat ne dezvăluie

Cifrele 6 și 24

Aceștia sunt oamenii care au multă nevoie de familie și se vor împlini prin familie, mai devreme sau mai târziu. Persoanele născute pe aceste date au multă grijă și oferă multă protecție celor dragi. Ei sunt foarte responsabili.

Suma vibrațiilor într-un cuplu

Dacă el e născut pe 4 mai 1980, iar ea e născută pe 2 septembrie 1983, atunci vibrația relației este 6. Știm că 6 este cifra familiei și se poate construi în această relație pe termen lung. Trebuie să fim atenți și la partea negativă a lui 6, aceea de luptă de zgârcenie, de agresivitate. Trebuie să fim pozitivi pentru a atrage doar lucrurile bune din această cifre.

Foietaj umplut cu cartofi și carne. Rețeta lui Nicolai Tand la Super Neatza, 19 aprilie 2022... Echipa Super Neatza cu Răzvan şi Dani a pregătit trei ediţii speciale de Paşte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x