Antena Căutare

Vibrația lunii mai. Recomandări pentru fiecare cifra de destin. Numerologul Corina Stratulat vine cu noi informații utile

Numerologul Corina Stratulat ne spune ce schimbări aduce luna mai în funcție de cifra destinului: Luna mai aduce noi începuturi pentru mulți dintre noi.. Luna mai are vibrația 5 și ne susține să facem schimbări care să ne aducă mai multă libertate... așa o să ne eliberăm de griji.

colaj vibratia interioara Galerie
Pentru că au trecut deja patru luni din an, trebuie să începem să ne analizăm planurile și obiectivele. Luna mai înseamnă luna a cincea care aduce schimbare, libertate și trebuie să ne întărim imaginea de sine. | Shutterstock/Profimedia

Pentru că au trecut deja patru luni din an, trebuie să începem să ne analizăm planurile și obiectivele. Luna mai înseamnă luna a cincea care aduce schimbare, libertate și trebuie să ne întărim imaginea de sine.

În ultimele luni, trebuie să analizăm să vedem unde ne-am cedat libertatea. Fiecare persoană are un cod numerelogic obținut din data nașterii. Cifra destinului este foarte importantă pentru că este cifra care ne ghidează în toate deciziile.

Cifra de destin se calculează adunând toate numerele din data nașterii.

Vibrația lunii mai 2022

Cifra de destin 1

Cei cu această cifră de destin e timpul să pună în practică cele mai curajoase idei. Întotdeauna există o doză de risc, dar este indicat ca aceste idei să fie puse în practică.

Cifra de destin 2

Persoanele cu cifra de destin 2 trebuie să își exprime sentimentele pentru a se elibera de griji.

Citește și: Ce trebuie să știm despre comportamentul copiilor, în funcție de vibrația interioară. Numerologul Corina Stratulat ne dezvăluie

Cifra de destin 3

Aceste persoane trebuie să comunice ce talent au ei, să spune lumii întregi la ce se pricep pentru că așa vor avea maim ult succes și vor face bani.

Cifra de destin 4

Pentru cei cu cifra de destin 4 este important să accepte și păreri diferite de ale lor, păreri în care ei nu cred sau experiențe pe care le-au avut.

Cifra de destin 5

Ei trebuie să accepte ce spun și ceilalți pentru a-și lărgi orizontul cunoașterii. Nu înseamnă să își anuleze propriile opinii, ci să vadă lucrurile și din alt punct de vedere.

Cifra de destin 6

Aceste persoane trebuie să fie atente la ispitele sexuale care apar. Apare o doză de aventură și lucruri extreme. Trebuie să ne preocupăm mai mult de latura financiară și totul trebuie făcut cu măsură.

Citește și: Ce tip de relație avem în funcție de vibrația interioară. Numerologul Corina Stratulat ne spune tot ce trebuie să știm

Cifra de destin 7

Persoanele cu cifra de destin 7 trebuie să devină înțelepți și în luna mai e indicat să dea din această înțelepciune fără să critice și fără să aibă prejudecăți.

Cifra de destin 8

Aceste persoane își setează obiective mari încă de la începutul anului. Este posibil ca obiectivele să fie prea mari și e timpul să analizeze totul și să renunțe la cee ace le fură libertatea.

Cifra de destin 9

Persoanele cu această cifră de destin trebuie să se concentreze pe evoluția în carieră. Trebuie să ia în considerare doar ideile realiste și să aibă multă răbdare.

Salată de ouă fierte cu pește și orez. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 26 aprilie 2022... Quiche fără blat. Rețeta zilei la Super Neatza, 28 aprilie 2022, preparată de Andra@hypnoticfoodie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x