Antena Căutare

Ce nu știm despre copilul nostru, în funcție de vibrația interioară. Numerologul Corina Stratulat vine cu sfaturi

Numerologul Corina Stratulat ne spune cum ne ajută vibrația interioară să ne cunoaștem mai bine copiii: "Ne naștem cu un anumit spirit, fie că este de luptător, fie că este de partener și dacă nu-l cunoaștem îl putem bloca, mai ales la copiii până în șapte ani", a spus aceasta.

mama si copilul Galerie
Fiecare dintre noi se naște cu un anumit spirit, fie că e de luptător sau de partener. Dacă nu ne cunoaștem spiritul, îl putem bloca, în special pentru copiii până în 7 ani. | Shutterstock

Fiecare dintre noi se naște cu un anumit spirit, fie că e de luptător sau de partener. Dacă nu ne cunoaștem spiritul, îl putem bloca, în special pentru copiii până în 7 ani. E foarte important ca fiecare părinte să își cunoască foarte bine copilul pentru a afla care îi sunt predispozițiile și tendințele.

Astfel, părinții își vor putea ajutra copiii să crească aceste abilități.

Petru asta, ne ghidăm în funcție de vibrația interioară care calculează însumând cifrele din ziua de naștere.

Ce nu știi despre copilul tău în funcție de vibrația interioară

Vibrația interioară 1

Copiii care au vibrația interioară 1 au acest spirit de a începe lucruri și de a porni pe căi nevăzute, de a se duce în necunoscut și de a fi pionieri. Părinții ar trebui să îi lase, chiar dacă aceștia vor vrea să facă mereu ceva nou.

Citește și: Care sunt principalele calități ale unei femei în funcție de vibrația interioară. Ce spune numerologul Corina Stratulat

Vibrația interioară 2

Cei care au vibrația interioară 2 sunt cei care se vor simți mereu foarte bine în echipă. Lor le place să fie înconjurați de oameni. Ei au și frică de singurătate și ar trebui să fie lăsați să socializeze. Ei vor avea succes în lucrând în echipă.

Vibrația interioară 3

Aceștia sunt copiii curioși, micii cercetători. Acest spirit îi ajută în viață să învețe multe lucruri și să se ducă în multe domenii. Într-un grup, aceștia sunt oamenii care găsesc mereu soluții și sunt cei mai creativi. Uneori se pot plictisi repede. Copiii pot strica lucruri doar pentru a descoperi cum funcționează.

Vibrația interioară 4

Copiii cu această vibrație interioară au un spirit de constructor și vor să facă totul cu mâinile lor. Ei așa învață.

Vibrația interioară 5

Cei cu vibrația interioară 5 au un spirit de aventură, de joacă, caută mai mult libertatea. Părinții trebuie să îi lase să se aventureze în experiențe riscante pentru că doar așa ei vor progresa. Când vor deveni adulți vor știi să abordeze lucrurile din mai multe perspective.

Citește și: Ce schimbări apar în viața unei femei după ce naște, în funcție de vibrația interioară.Numerologul Corina Stratulat ne spune totul

Vibrația interioară 6

Acești copii au un spirit mare de protecție și se poartă de parcă ei devin părinții părinților lor. Uneori cei din jur ar putea crede că sunt sufocați. Cei mici pot deveni geloși dacă apare un nou membru al familiei.

Vibrația interioară 7

Copiii cu vibrația interioară 7 sunt vizionari și chiar și la jocuri se descurcă extrem de bine.

Vibrația interioară 8

Aceștia sunt niște mici luptători. Vor lupta mereu pentru dreptate și pentru justiție. Într-o echipă, el e cel pe care îl putem trimite în față când vrem să obținem ceva.

Vibrația interioară 9

Micuții cu vibrația interioară 9 au un spirit umanitar și au foarte multă compansiune, se îngrijorează pentru cei din jur.

Obrăjori de vită în sos de vin și piure de cartofi cremos. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 22 februarie 20... Salată de crudități cu pui. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 23 februarie 2022...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x