Antena Căutare

Ce relație are Ramona Olaru cu mama lui Cătălin Cazacu. A povestit la TV ce face când merge la soacra sa

Ramona Olaru a vorbit la Neatza cu Răzvan și Dani despre relația pe care o are cu mama iubitului ei, Cătălin Cazacu. Cele două au și multe lucruri în comun, susține asistenta TV.

colaj de imagini cu ramona olaru si catalin cazacu care o pupa pe gat Galerie
Ramona Olaru a vorbit la Neatza cu Răzvan și Dani despre relația pe care o are cu mama iubitului ei, Cătălin Cazacu. Cele două au și multe lucruri în comun, susține asistenta TV. | Antena 1

Ramona Olaru spune că nu se gândește să se mute la Timișoara, orașul unde locuiește iubitul său Cătălin Cazacu. Aceasta s-a stabilit în București și plănuiește să rămână aici.

Totodată, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a vorbit deschis despre relația cu soacra sa, cu care are în comun mai multe lucruri.

Citește și: Ramona Olaru s-a lăsat fotografiată în brațele lui Cătălin Cazacu, în timp ce era sărutată. Ce urare de Anul Nou a transmis

Ce relație are Ramona Olaru cu mama lui Cătălin Cazacu

”Insistă (n.r. Cătălin Cazacu) să ne și mutăm acolo și i-am zis ”Niciodată în viața asta”. E frumos, dar dacă am venit și m-am stabilit la București doar nu... (...) I-am zis ”nu vii și cu o idee să mă mut și cu mama ta?! cum ar fi?!”.

Eu sunt împotriva acestei chestiuni, să ne mutăm cu părinții lui sau ai mei, în general. Ne ducem doar să mâncăm la mama sa, atât.”, a zis Ramona Olaru la Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1.

Răzvan Simion i-a recomandat să fie mai atentă la ce spune că o aud vecinele: ”Să spună, ei știu că eu sunt foarte sinceră. Știi care este treaba cea mai importantă? Mama lui este aceeași zodie ca mine, născută la o zi diferență și câțiva ani. Suntem născute în același oraș, Vălenii de Munte.”

Citește și: De ce au lipsit Răzvan Simion și Ramona Olaru de la Superneatza cu Răzvan și Dani: ”Azi e o zi cum n-au mai fost”

Unde a copilărit Ramona Olaru de la Superneatza cu Răzvan și Dani

Ramona Olaru s-a născut în Călărași și provine dintr-o familie de agricultori. La 18 ani, a decis să se mute în București și printr-o împrejurare, a ajuns în căminul Agronomiei. Pentru că nu avea cazarea asigurată, a decis să se înscrie la cursuri, la îndemnul unor prieteni.

Ulterior a studiat și Management Financiar Contabil. În plus, și-a finalizat studiile de licență cu un master în inginerie agricolă.

Citește și: Cuza, fotografiat alături de o blondă misterioasă. Cum arată femeia față de care vedeta a făcut mai multe gesturi romantice

Cu toate acestea, Ramona nu a fost și nici nu este atrasă de acest domeniu. Înainte de primele sale apariții la TV, ea a fost picol și model. Încă mai participă la prezentări de modă, însă prioritar este locul de muncă de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Înainte de jobul de la Super Bingo Metropolis, Ramona Olaru visa să aibă propria afacere alături de fostul soț, Bogdan. Acest lucru nu s-a concretizat, astfel că s-a ocupat de cariera în televiziune. Acum, Ramona Olaru este una dintre cele mai iubite asistente TV.

Tort cu ciocolată albă și fistic. Rețeta lui Vlăduț la Super Neatza, 25 martie 2022. Rețeta lui Vlăduț... Risotto cu leurdă, sparanghel, ridichi și halloumi în crustă de fistic. Rețeta lui Marcian Vodnar la Super Neatza, 28 ma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x