- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite de vede duminica de la ora 20:00 și de luni până miercuri de la 20:30 numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
- Marele Premiu de Formula 1™ din Las Vegas e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 22 - 24 noiembrie 2024!
Sâmbătă 21 noiembrie 2020 este prima zi cu dezlegare la pește din postul Crăciunului, iar Marian Duță, în direct dintr-un magazin pescăresc ne spune ce tipuri de pește recomandă specialiștii pentru creșterea imunității în sezonul rece.
Peștele conține vitamine, minerale și nutrienți care ajută la creșterea imunității.
Ce tipuri de pește recomandă specialiștii pentru zilele din postul Crăciunului cu dezlegare la pește și o mai bună funcționare a organismului.
Calcanul de marea neagră și bibanul sunt printre cele mai recomandate specii de pește de pe la noi pentru o mai bună funcționare a organismului.
Însă pe lângă speciile de pește să nu uităm și de fructele de mare cu multiple beneficii asupra sănătății organismului, cum ar fi: caracatița și creveții.
Ceea ce mulți nu știu, este că fructele de mare sunt considerate alimente de post, acestea neavând sânge precum carnea animală și peștele.
Ce putem prepara din fructele de mare și din pește?
Putem folosi fructele de mare la diverse rețete de post cum ar fi: midii în sos de vin cu usturoi și verdeață, midii în sos de roșii, caracatiță.
La mare căutare este rețeta de zacuscă de pește foarte bună de servit în zilele de post cu dezlegare la pește, dar și salatele de icre mult apreciate pe platourile cu aperitive.
Postul Crăciunului este un post mai ușor pentru că în fiecare sâmbătă și duminică, dar și în zilele de sărbători bisericești este dezlegare la preparatele din pește.
Pentru a afla de unde puteți achiziționa mai multe specii de pește recomandate de specialiști pentru zilele din postul Crăciunului cu dezlegare la pește, accesați materialul video de mai sus!
Prognoză meteo 19 noiembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Rețetă de friptură din mușchiuleț de porc cu cremă gorgonzola și pere în sos de vin, gătită de Vlăduț la Neatza cu Răzva...