Antena Căutare

Ce tipuri de teste COVID-19 există și cât de precise sunt! Medicul Adrian Marinescu: „Românii trebuie să se testeze”

Doctorul Adrian Marinescu, medic primar boli în infecțioase, a explicat la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 ce tipuri de teste Covid-19

Pentru cei care nu știu, masca este obligatorie în prezent în toate spațiile publice deschise din Argeș și din Dâmbovița. Autoritățile locale sunt cele care decid ce măsuri impun, în funcție de modul în care evoluează situația epidemiei de coronavirus din diferite județe din România.

TIPURI DE TESTE PENTRU DEPISTAREA COVID-19

Reporterul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 a mers la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof.Dr.Matei Balș” din Capitală pentru a discuta cu medical Adrian Marinescu despre necesitatea purtării măștii de protecție, dar și despre faptul că, desi nu sunt infectate, unele persoane pot fi depistate pozitiv la testele Covid-19.

citește și: Familie distrusă de COVID, în Pitești! Mamă și fiică, moarte la distanță de câteva zile: „Copilul lui a murit în timp ce el aștepta în curtea spitalului”

De asemenea, doctorul a subliniat faptul că românii își pot face testul pentru depistarea infecției cu Covid-19 la o anumită perioadă, chiar dacă au sau nu simptome. Totuși, acesta subliniază faptul că un test nu ne scapă de necesitatea respectării măsurilor de protecție și de distanțare.

Ce tipuri de teste COVID-19 există și cât de precise sunt! Medicul Adrian Marinescu: „Românii trebuie să se testeze”

Află totul despre ce tipuri de teste Covid-19 există în România

https://a1.ro/news/social/medicul-monica-pop-intervine-vehement-in-scandalul-testelor-covid-false-id1012013.html

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

citește și: Medicul Monica Pop intervine vehement în scandalul testelor COVID false! Oameni sănătoși ar putea fi internați: „Perfect pentru a se infecta în contact cu adevăraţii pacienţi”

Mai mult decât atât, specialistul în boli infecțioase a explicat că există mai multe tipuri de teste pentru Covid-19 și românii trebuie să știe exact ce analiză cer, atunci când se prezintă la centrele de testare.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 ca să descoperi mai multe informații despre testele Covid-19.

„Plec de nevoie. Schimb locația”. Sexy Ramona Olaru de la Neatza a făcut un anunț neașteptat pentru fani... Amna, dezvăluire ce i-a uluit pe fani: „Noaptea cântam în baruri, ziua traduceam documente pentru Uniunea Europeană să p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x