Ce tipuri de teste COVID-19 există și cât de precise sunt! Medicul Adrian Marinescu: „Românii trebuie să se testeze”

Doctorul Adrian Marinescu, medic primar boli în infecțioase, a explicat la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 ce tipuri de teste Covid-19

Pentru cei care nu știu, masca este obligatorie în prezent în toate spațiile publice deschise din Argeș și din Dâmbovița. Autoritățile locale sunt cele care decid ce măsuri impun, în funcție de modul în care evoluează situația epidemiei de coronavirus din diferite județe din România.

TIPURI DE TESTE PENTRU DEPISTAREA COVID-19

Reporterul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 a mers la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof.Dr.Matei Balș” din Capitală pentru a discuta cu medical Adrian Marinescu despre necesitatea purtării măștii de protecție, dar și despre faptul că, desi nu sunt infectate, unele persoane pot fi depistate pozitiv la testele Covid-19.

citește și: Familie distrusă de COVID, în Pitești! Mamă și fiică, moarte la distanță de câteva zile: „Copilul lui a murit în timp ce el aștepta în curtea spitalului”

De asemenea, doctorul a subliniat faptul că românii își pot face testul pentru depistarea infecției cu Covid-19 la o anumită perioadă, chiar dacă au sau nu simptome. Totuși, acesta subliniază faptul că un test nu ne scapă de necesitatea respectării măsurilor de protecție și de distanțare.

Ce tipuri de teste COVID-19 există și cât de precise sunt! Medicul Adrian Marinescu: „Românii trebuie să se testeze”

Află totul despre ce tipuri de teste Covid-19 există în România

https://a1.ro/news/social/medicul-monica-pop-intervine-vehement-in-scandalul-testelor-covid-false-id1012013.html

„Dacă am o suspiciune mică, atunci voi face testul PCR. Dacă vreau să văd dacă am trecut peste boală, atunci voi face testul de anticorpi, dar nu testul rapid. Există serologie de tip ELISA, care se face cu mai multă precizie, dar trebuie să știm cum se cere această analiză” (Dr.Adrian Marinescu)

citește și: Medicul Monica Pop intervine vehement în scandalul testelor COVID false! Oameni sănătoși ar putea fi internați: „Perfect pentru a se infecta în contact cu adevăraţii pacienţi”

Mai mult decât atât, specialistul în boli infecțioase a explicat că există mai multe tipuri de teste pentru Covid-19 și românii trebuie să știe exact ce analiză cer, atunci când se prezintă la centrele de testare.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 ca să descoperi mai multe informații despre testele Covid-19.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Ultimele știri