Antena Căutare

Cea mai mare gafă din televiziune a fost pe un post românesc! Prezentatorul, învins de o situație complet neașteptată! „Dar pot să fiu și asta, daca vreți”

Să lucrezi în televiziune nu e treabă deloc ușoară, mai ales atunci când nu ai avut grijă să-ți „faci temele” cum trebuie!

Să lucrezi în televiziune nu e treabă deloc ușoară, mai ales atunci când nu ai avut grijă să-ți „faci temele” cum trebuie!

Este ceea ce a pățit și Liviu Dumitraşcu, gazda emisiunii „Perspective”. Acesta voia să vorbească despre „drogurile uşoare” cu un medic pe care îl avea invitat.

Din nefericire pentru el, Liviu Dumitraşcu nu prea ştia cu cine stă de vorbă, iar în loc de medic psihiatru, invitatul era medic veterinar! Reacția invitatului a fost una de milioane!

Citește și:

Dani Oțil a trecut printr-o întâmplare bizară în weekend! Din colecția „Cum o dai tot nu e bine”! „Că ăștia când ajungeți celebri nici măcar o poză nu vreți să faceți”

Când vremea e rece și ploioasă oferă-ți un răsfăț culinar la tine acasă! Vlădutz te învață cum să îți oferi e porție del... Săptămâna începe cu timp mohorât și lipsă de energie! Flavia îți spune cum va fi vremea, dar și dacă iese Soarele pe str...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x