Antena Căutare

Primul bolnav de coronavirus va fi externat. Cele mai noi informații despre virusul care a stârnit panică: ”Folosiți săpun. Săpunul bate masca!”

Noul tip de coronavirus nu este un virus ucigaș, iar primul pacient din România este deja vindecat, potrivit celor mai noi informații furnizate de Adina Lăcătușu, reporter al emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, care a stat de vorbă cu medicul primar Adrian Marinescu de la Institutul ”Matei Balș”.

Conform acestuia, lucrurile s-au mai relaxat în ceea ce privește coronavirusul în România, însă oamenii ar trebui să fie extrem de atenți în continuare și să țină cont de măsurile de prevenție.

În ceea ce privește primul bolnav de coronavirus din România, acesta a declarat că este complet vindecat.

Coronavirusul face bine în China! NASA a dezvăluit ce efect benefic are epidemia în țară. Imagine uluitoare! Foto

”Nu doar că se simte mai bine, dar este și vindecat. Persoanele care se vor confrunta cu acest virus se vor vindeca într-un interval scurt de timp. Unii dintre ei, însă, vor dezvolta forme mai severe. Vorbim de bătrâni, de cei care au afecțiuni preexistente, dar un pacient tânăr se va vindeca. Pacientul numărul 1 este vindecat și va fi externat.”, a declarat Adrian Marinescu, medic primar la Institutul ”Matei Balș”.

Întrebat ce l-a ajuta să se vindece, acesta a spus: ”Propriul organism, ca și în cazul gripei, organismul a luptat cu boala. ”, a mai precizat el.

Totuși, tânărul din Gorj nu se va întoarce la domiciliu: ”Nu are cum să se întoarcă acasă, pentru că familia lui este în carantină.”, a mai precizat medicul de la Balș, în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Gândiți-vă că stăm foarte bine față de țările de la nivel european. Sunt peste o sută de cazuri în Franța, sunt cazuri în Italia. În perioada aceasta e foarte important să respectăm măsurile. Mai util decât să purtăm masca e săpunul. Săpunul bate masca. ”, a mai precizat el.

Medicii trag un semnal de alarmă despre măsurile de prevenție pentru coronavirus: "Sunt lucruri grave, pe care nimeni nu le respectă!"

Aflați mai multe detalii despre virusul COVID-19, în clipul de mai sus!

Ramona Olaru, „ceartă” cu iubitul! „Ești supărată?”. Mai bine n-ar fi întrebat! Răspunsul ei l-a lăsat fără replică. Vid... Ramona Olaru a împlint un an de Neatza! Răzvan Simion: "Un an de când ne bântuie diminețile și ne lasă să o vedem n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x