Antena Căutare

Evenimentul anului! Generația de Aur a fotbalului românesc, meci de senzație cu vedetele! Când se întâmplă

Pe 18 noiembrie, pe Arena Națională, românii au parte de fotbal și spectacol! Sportivii de aur ai României și-au dat întâlnire cu diferiți artiști, într-o confruntare istorică de Centenar!

Pe 18 noiembrie, pe Arena Națională, românii au parte de fotbal și spectacol! Sportivii de aur ai României și-au dat întâlnire cu diferiți artiști, într-o confruntare istorică de Centenar!

Invitați în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, Miodrag Belodedici și Dănuț Lupu au venit să vorbească despre cel mai important eveniment sportiv al anului, Centenarul Fotbalului Românesc, eveniment dedicat Centenarului Marii Uniri.

„Este un meci foarte important, am înțeles că o să fie și un scop caritabil”, a mărturisit Belodedici. Așadar, pasionații de sport nu au voie să rateze un asemenea moment, în care marii sportivi ai Generației de Aur vor juca alături de Adrian Enache, Aurelian Temișan, Kamara, Ionică Moroșanu și nu numai!

  • Cum era fotbalul pe vremuri și ce lipsește fotbalului românesc actual?

„S-au schimbat foarte multe. Ce se făcea pe vremuri nu se mai face azi. Ne-am modernizat extraordinar de mult, gândim mult mai repede și mai bine, gândim mai puțin cu sufletul. Viteza este mult mai mare. Presiunea este extraordinar de mare. Înainte eram mult mai liniștiți, aveam timp să ne gândim și la meci. Eu cred că băieții ăștia de acuma au o presiune foarte mare”, a comentat Miodrag Belodedici.

„A dispărut spectacolul,l-au făcut matematică, contează prea puțin jocul în sine, mai mult rezultatul”, a mai adăugat Dănuț Lupu.

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre cel mai interesant eveniment sportiv al momentului!

DESPRE DĂNUȚ LUPU

Dănuț Lupu (n. 27 februarie 1967, Galați) este un fost fotbalist român, care a jucat pentru Echipa națională de fotbal a României la Campionatul Mondial de Fotbal din 1990.

Dănuț Lupu și-a început cariera fotbalistică la clubul local Dunărea Galați, unde a evoluat între 1985-1987. A fost imediat remarcat de conducătorii lui Dinamo, fiind transferat la echipa roș-albilor în 1987. Contribuie prin jocul său inventiv și creator la cucerirea eventului în 1990, precum și la parcusul dinamoviștilor în Cupa Cupelor, încheiat în semifinalele competiției. Tot în 1990, el participă cu echipa națională la turneul final al Campionatului Mondial din Italia.

DESPRE MIODRAG BELODEDICI

Miodrag Belodedici (n. 20 mai 1964, Socol, România) este un fost fotbalist sârb din România, actualmente director al centrelor de juniori ale Federației Române de Fotbal. Mai este poreclit și "Belo". S-a remarcat ca fotbalist la Steaua București, între 1983 și 1989, și la Steaua Roșie Belgrad, între 1989-1992. A câștigat 2 Cupe ale Campionilor cu Steaua Roșie Belgrad și Steaua București.[2]

În martie 2008 a fost decorat cu Ordinul „Meritul Sportiv” Clasa a II-a.[3] În 2012 Belodedici a fost ambasadorul Finalei UEFA Europa League.

Cea mai bună rețetă de fursecuri din lume e gata în doar 15 minute! Ce trebuie să faci... Călătorii din avion stăteau liniștiți când ceva colosal s-a întâmplat! Biletul a meritat din plin (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x