Antena Căutare

Chifle cu umplutură de pizza. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Neatza de Weekend, 12 decembrie 2021

În ediția din 12 decembrie 2021, de la Neatza de Weekend, chef Nicolai Tand, bucătarul emisiunii, a a preparat o rețetă de Chifle cu umplutură de pizza. Este o rețetă de pe Tick Tock pe care i-a sugerat-o Cuza.

Inainte de a introdiuce tava în cuptor, aluatul chiflelor se unge cu ou și se presară cu mac, susan și piper Galerie
Chifle cu umplutură de pizza pe un platou rotund de lemn | Neatza de Weekend

La Neatza de Weekend se întâmplă un adevărat concurs de rețete între cei doi bucătari ai emisiunii: chef Nicolai Tand și chef Cătălin Rizea. Iar una dintre rețetele preparate de chef Nicolai Tand în ediția din 12 decembrie 2021 de la Neatza de Weekend a fost o rețetă de chifle cu umplutură de pizza.

Citește și: Chiftele de post din cartofi și morcovi

”Pregătesc o rețetă de pe TiKTok, și anume chiftele de pizza. Este o reinterpretare de pizza. Am luat niște aluat de pizza, am pus mai multe feluri de brânză, niște șuncă, sare și piper. Le strâng pe toate și le fac un fel de bulgăraș, iar pe deasupra dau cu un pic de ou, apoi le las un pic să crească și le bag la cuptor”, a declarat chef Nicolai Tand.

Citește și: Tartă cu praz și smântână și tartă cu bacon și suc de roșii, rețetele lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 8 decembrie 2021

Chiflele sunt delicioase, au aspect plăcut și pot fi preparate chiar și pentru pachetele celor mici, sau pentru pachetul de la serviciu. Urmăriți mai jos lista de ingrediente și pașii necesari pentru a prepara și voi o altfel de rețetă de pizza.

Chifle cu umplutură de pizza - Ingrediente

  • aluat de pizza
  • șuncă presată
  • 2-3 tipuri de brânzeturi
  • oregano
  • piper
  • susan și mac
  • 1 ou

Citește și: Chifle pufoase cu stafide și miere

Chifle cu umplutură de pizza - Mod de preparare

Nu aveți nevoie de multe ingrediente pentru a prepara aceste minunate chifle cu care să-i surprindeți plăcut pe cei dragi. Aluat pentru pizza găsiți și în comerț, congelat, dar dacă doriți să-l preparați în casă, puteți încerca această rețetă de aluat pentru pizza.

Dacă optați pentru aluatul din comerț, îl lăsați mai întâi la decongelat. Între timp, pregătiți ingredientele pentru umplutură. Optați pentru brânzeturile preferate, însă nelipsită de la rețetele de pizza este mozzarella. Tăiați brânzeturile și șunca presată în felii subțiri.

Întindeți aluatul pe masa de lucru și decupați din el forme pătrate. Puneți pe fiecare pătrat de aluat felii de brânzeturi și de șuncă, apoi aduceți marginile aluatului peste aceste ingrediente. Modelați sub formă de chilfe, așa încât să fie bine acopreite cu aluat ingredientele pentru umplutură.

Citește și: Rețeta zilei la Super Neatza, 11 noiembrie 2021, preparată de Vladuț: Pizza cu ciuperci și pizzette cu vinete

Așezați chiflele astfel modelate în tava tapetată cu hâtie de copt, la mici distanțe unele față de altele. Așezați-le cu partea neuniformă în jos. Lăsați chiflele cu umplutură de pizza la odihnit 10-15 minute pentru a se mai dezvolta aluatul.

Încălziți cuptorul la 200 de grade Celsius. Ungeți chiflele la suprafață cu ou bătut, sau doar cu gălbenușul diluat cu puțin lapte. Presărați pe deasupra, mac sau susan, dar și puțin piper. Puneți tava la cuptor și coaceți chiflele la 200 de grade pentru 20-25 de minute, sau până când sunt frumos rumenite la suprafață.

Citește și: Chifle cu piure de dovleac, în formă de dovleac

Pentru mai multe detalii despre modul de preparare al rețetei de chifle cu umplutură de pizza, dar și pentru a vă delecta cu momente savuroase din timpul emisiunii, accesați materialul video de mai sus.

Ultima zi a provocării YOXO. Ramona Olaru și Florin Ristei, lupta a fost strânsă. Care dintre ei a câștigat... Aripioare în sos de soia și barbeque. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Neatza de Weekend, 12 decembrie 2021...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x