Antena Căutare

Cifra destinului în carieră. Numerologul Corina Stratulat îți oferă cele mai eficiente sfaturi

Numerologul Corina Stratulat ne explică cum ne împlinim profesional în funcție de cifra destinului. Succesul în carieră este greu de obținut dacă nu înțelegem care este destinul nostru pe acest pământ. Fiecare om se naște cu un destin și investește timp pentru a-l construi.

colaj numerologie cifra destinului in cariera Galerie
Cifra destinului în carieră. Numerologul Corina Stratulat îți oferă cele mai eficiente sfaturi | Shutterstock

Pentru a ne orienta în carieră, numerologia ne ajută, pornind de la data de naștere, pentru a obține cifra destinului, cel mai simplu calcul este să adunăm toate numerele din data noastră de naștere până când obținem un număr dintr-o singură cifră.

Fiecare dintre noi se naște cu un scop în această viață și trebuie să îl îndeplinim. Dacă cineva nu își îndeplinește funcția sa, destinul său, atunci e posibil să îi încurce și pe cei din jur. Cifra destinului, de la 1 la 9, ne ajută să ne ghidăm în viață.

Cifra de destin în carieră

Cifra destinului 1

Cei cu această cifră de destin pot avea succes în orice domeniu, dar trebuie mereu să își assume inițiativa, să vină cu idei. De regulă, ei se simt bine pe cont propriu și nu vor să se subordoneze altcuiva.

Cifra destinului 2

Persoanele cu această cifră de destin sunt mai sensibile din fire și simt mereu nevoia de parteneriat, de echipă. Ei trebuie să fie diplomați și răbdători, dăruind sensibilitatea simțită. Aceștia trebuie să se străduiască să fie buni parteneri.

Cifra destinului 3

Cei care au cifra de destin 3 au capacitatea de a comunica, de a împărtăși din cunoștiințele lor. Indiferent de talentul pe care îl au, ei caută mereu să îl dăruiască celor din jur. Persoanele cu cifra de destin 3 sunt firi creative, foarte buni designeri pentru că din nimic reușesc să creeze ceva.

Citește și: Ce spune cifra destinului despre relația ta de cuplu. Numerologul Corina Stratulat ne dezvăluie totul

Cifra destinului 4

Indiferent de domeniul ales, cei cu cifra de destin 4 trebuie să simtă că pun bazele unui lucru concret. Mulți dintre ei preferă zona de cadre, cum ar fi cadru militar, cadru didactic, pentru că e vorba de reguli și sarcinile sunt bine stabilite. Se simt bine în activități mai rigide.

Cifra destinului 5

Cei cu cifra de destin 5 vor dori mereu să strălucească pe o scenă. În orice domeniu ar lucre, va dori să iasă în față, să fie remarcat pentru ideile sale. Nu va dori niciodată să rămână undeva în spate.

Cifra destinului 6

Persoanele cu cifra de destin 6 sunt foarte responsabile. Oriunde merg, aceștia își asumă responsabilitate, își echilibrează lucruri, să creeze un cadru armonios și să gestioneze foarte bine finanțele. De asemenea, 6 trebuie să fie responsabil și pentru cei dragi.

Cifra destinului 7

Cei cu cifra de destin 7 sunt înțelepți. Au nevoie de mult studiu și cercetare. Aceștia sunt buni consilieri și vor să fie experți în domeniul lor.

Citește și: Ciclicitatea vieții în numerologie. Ce schimbări facem anual în funcție de vibrația interioară potrivit numerologilor

Cifra destinului 8

Persoanele cu această cifră de destin vor dori mereu să aibă realizări mărețe. Trebuie să își traseze clar obiectivele și să exceleze prin apritudinile sale. Ei se decurcă cel mai bine în instituții publice pentru că îi poate ghida pe ceilalți.

Cifra destinului 9

Cei cu această cifră de destin vin cu responsabilitatea de a transforma. Acolo unde apare cineva cu cifra de destin 9, lucrurile nu vor rămâne niciodată la fel. Ei sunt buni sfătuitori și inovatori. Ideal pentru ei ar fi să lucreze în domeniul artistic sau în educație.

Fashion House Pallady, locul unde îți reînnoiești garderoba. Sunt reduceri de până la 70% la brandurile premium (P)... Super Neatza, 17 noiembrie 2021. Rețeta lui chef Nicolai Tand - Cremă de cartofi cu praz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x