Antena Căutare

Cine este Oase, câștigătorul Asia Express 2, alături de CRBL! Are un tatuaj uimitor pe piciorul accidentat în India. „Ne-am dat seama când ne-am întors”

Oase și CRBL, câștigătorii celui de-al doilea sezon Asia Express, au venit, miercuri, la Neatza cu Răzvan și Dani, și au făcut dezvăluiri inedite din culisele celui mai dur reality show. Oase a fost prezentat de prietenul și coechipierul lui.

Oase și CRBL, câștigătorii celui de-al doilea sezon Asia Express, au venit, miercuri, la Neatza cu Răzvan și Dani, și au făcut dezvăluiri inedite din culisele celui mai dur reality show. Oase a fost prezentat de prietenul și coechipierul lui.

„Personajul Oase a apărut din Pantelimon. Vine de foarte mult timp – eu sunt prieten cu el de 15 ani. E un fost dansator de breakdance. Acum doar cântarul i-a spus că nu mai poate dansa. El încă dacă consumă o bere, o citirică, ceva, chiar dansează. Fost dansator, regizor, scenarist, talentat...”, a spus CRBL despre Oase.

CRBL a dezvăluit și că a ajuns să meargă cu Oase în Asia Express după ce, inițial producătorii i-au cerut să participe la concurs cu soția lui, Elena.

„Ia-mă pe mine, te fac de râs”, i-a spus Oase lui CRBL, după ce a auzit că acesta a refuzat să meargă în Asia Express alături de soția lui.

„Eu am simțit, în fiecare zi – sunt fan, m-am uitat – că voi erați acolo pentru voi. Dă-l naibii de premiu, dar pentru voi. Voi, indiferent de situație, erați pozitivi”, le-a spus Dani Oțil câștigătorilor celui de-al doilea sezon Asia Express.

„Singurul nostru gând a fost să nu ieșim primii din concurs”, a dezvăluit Oase. „Ar fi fost penibil”, a completat CRBL.

CRBL și Oase au spus că producătorii nu îi credeau că și lor le este greu, deoarece ei făceau întotdeauna „haz de necaz”.

„Dacă nu faci haz de necaz acolo, nu ai cum”, a spus Oase. „Haz de necaz. La un moment dat nu ne mai credea producția că ne e rău, că ne e foame, pentru că noi veneam dimineața cu energie și chef”, a spus și CRBL.

CRBL și Oase au mai dezvăluit un detaliu inedit – acela că Oase are un tatuaj pe piciorul accidentat în Asia Express. Mai exact, Oase are un elefant tatuat pe piciorul accidentat.

„Noi ne-am dat seama când ne-am întors – atât de proști am fost”, a spus Oase.

CRBL și Oase au câștigat marele premiu - amuleta de aur în valoare de 30.000 de Euro și titlul mult râvnit al celui de-al doilea sezon.

Bună dimineața, Sănătate! Tot ce trebuie să știm despre înțepătura de căpușă: prevenție, extracție, tratament... Familia de vloggeri care vizitează cele mai periculoase locuri din lume: „Nu încurajăm oamenii să meargă în Coreea de No...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x