Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

Au și chinezii gropile lor! O șosea cum n-ai mai văzut! Râzi cu lacrimi! | Video

La rubrica "Smiley News", Catălin Oprișan ne-a prezentat un filmuleț de-a râsul-plânsul. Dacă noi ne plângem de gropile din asfalt, ce să mai spună "actorii" acestui video?

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la Neatza cu Răzvan și Dani, cum arată o stradă cu gropi în China.

Smiley News: O nouă variantă de a umple rezervorul mașinii cu benzină. Râzi cu lacrimi!

Au și chinezii gropile lor. Daca noi ne plângem de șoselele proaste de care dispunem, ce sa mai spună protagoniștii acestui video, filmat undeva în China.

Gropi imense în asfalt, acoperite de apă, după o ploaie, au constituit adevarate capcane pentru șoferii care au avut drum prin zona.

Smiley News: Gara Târgoviștei, devenită abia în 1888 Gara de Nord, într-o imagine din anul inaugurării 1872

Nimeni nu și-ar dori să fie în locul lor, dar te vei crucii bucurându-te că nu ești în locul lor.

Accesați clipul video de mai sus, prezentat în cadrul rubricii "Smiley News", din cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro