Antena Căutare

Ana Baniciu, apariție sexy și provocatoare, în noul ei videoclip! Melodia "Fac ce vreau", lansată la Neatza |Video

Ana Baniciu a lansat melodia "Fac ce vreau", o piesă de vară, cu un mesaj foarte bine definit.

Ana Baniciu a lansat la Neatza cu Răzvan și Dani, cea mai noua piesă a ei. Melodia este una special creată pentru sezonul estival. Iar videoclipul piesei este unul incendiar.

Ana Baniciu a făcut furori la piscină! Blondina, cu posteriorul la vedere în cel mai provocator costum de baie! | FOTO

Ana este mereu o prezentă foarte sexy si cu priză la public. Frumoasa artistă a scos și o melodie pe măsura, cu un mesaj clar: "Fac ce vreau".

Blondina apare în videoclip alături de prietenele ei, la fel de frumoase și sexy.

Ana a făcut si o dezvăluire în emisiunea Neatza, si anume, artista a spus în direct ca va cânta alături de tatăl ei, marele artist Mircea Baniciu, la restaurantul lui Dani.

Așă tată, așă fiică! Copilița din imagine este astăzi o frumoasă și talentată artistă, iar tatăl său unul dintre marii artiști ai țării

Ana Baniciu se afla într-o formă de zile mari. Frumoasa căntăreață face mult sport și este adepta unui regim alimentar echilibrat.

Recent, frumoasa artistă s-a fotografiat cu posteriorul la vedere, îmbrăcată într-un costum de baie extrem de provocator. Vedeta a făcut furori la piscină cu formele sale de invidiat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urmăriți mai multe si ascultati melodia Anei, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Neatza cu Răzvan și Dani.

Cu buletinul expirat si lăsat fără cămașă! Cum s-a prezentat Cătălin Oprișan în fața polițiștilor! Râzi în hohote! | Vid... Dani, cu ochii pe Diana Stejereanu! "Unde și-o fi bronzat ea trupul? Ce bărbați o fi complexat ea pe la vreo piscin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x