Cu pantalonii ridicați prea sus, bască și mop. Răzvan, Ramona și Ristei au recreat tiktok-ul viral al lui Oțil - VIDEO

Sezonul transformărilor continuă la Neatza. După ce Răzvan, Dani, Ramona Olaru și Florin Ristei s-au parodiat pe rând, a venit rândul ca întreaga echipă să recreeze un tiktok viral al lui Oțil.

Sezonul transformărilor continuă la Neatza

Este vorba despre filmulețul intitulat simplu: #dinrevistadecupat, în care haiosul prezentator de la Neatza cu Răzvan și Dani are un look în antiteză cu apariția de pe coperta unei reviste de la noi.

În imaginile care au amuzat internauții, Dani Oțil poartă o bluză albă, peste care vin pantalonii ridicați cu mult peste talie, șosete lungi, cu imprimeu vesel, și o bască.

Citește și: Îmbrăcată în cei mai mulați colanți, în sala de fitness. Cum arată abdomenul perfect al Gabrielei Prisăcariu

El poate fi văzut cum coboară scările cu un mop și găleata aferentă în mână.

”Ia să vă văd...Dacă lansez o modă... Mă las de tv... Rămân pe tiktok”, a scris el la descrierea clipului.

Cum s-au prezentat Ristei, Răzvan și Ramona de la Neatza la emisiunea de joi, 4.02

Pe rând, membrii echipei de la Neatza au defilat în ținute asemănătoare cu cea purtată de Dani Oțil. Primul a fost Florin Ristei, care a primit felicitările colegului său: ”Foarte bine. Bravo, bravo”.

Citește și: Cum arătau Răzvan Simion și Dani Oțil, acum 13 ani în urmă, când înregistrau prima emisiune de Neatza cu Răzvan și Dani | Video

Nici Ramona Olaru nu s-a lăsat mai prejos, deși culorile alese nu au fost la fel de stridente precum cele ale primului concurent.

”Atât s-a putut”, a spus ea.

De departe, cel mai haios a fost Răzvan Simion, care a adăugat și câteva accesorii extra. În locul pălăriei folosite deseori la pescuit, el a ales o căciulă cu ciucure.

”Toți purtăm șosetele tale, din colecția ta.”, a spus Răzvan.

Citește și: De ce a apărut Dani Oțil în boxeri într-un loc public. Cum a fost fotografiat prezentatorul de la Neatza

Câștigătorul a fost Răzvan, fapt contestat de Florin Ristei care a motivat că a imitat cel mai fidel costumația purtată de Dani Oțil în tiktok-ul care a strâns peste 1,5 milioane de vizualizări pe rețeaua de socializare.

Ultimele știri