De ce a apărut Dani Oțil în boxeri într-un loc public. Cum a fost fotografiat prezentatorul de la Neatza

Dani Oțil, matinalul de la Neatza cu Răzvan și Dani, a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie care i-a surprins pe urmăritorii săi.

De ce a apărut Dani Oțil în chiloți într-un loc public. Cum a fost fotografiat prezentatorul de la Neatza

antena 1

Celebrul prezentator TV are 528 mii de urmăritori pe contul său de Instagram, iar fotografiile pe care le postează adesea primesc mii de aprecieri. De curând, Dani a postat câteva fotografii din vacanța sa la munte alături de iubita lui.

După terminarea vacanței, el s-a întors în platoul de la Neatza, pentru un nou sezon de matinal alături de colegul său Răzvan Simion, Florin Ristei și frumoasa Ramona Olaru.

Ultima postare a prezentatorului i-a amuzat teribil pe fani. El și Răzvan au fost fotografiați purtând pulovere roșii identice și nimic mai mult. Cei doi apar în mijlocul unui patinoar, fără pantaloni. În descrierea fotografiilor, Dani le explică fanilor că aceste ținute “sexy” sunt din cauza unui pariu.

“Nu am mai pierdut un pariu de mult...
😎🙃🙄”, scrie prezentatorul de la Neatza.

În doar 3 ore, fotografia a strâns peste 4.600 de aprecieri, iar fanii au adăugat comentarii care mai de care mai amuzante, fiind impresionați de apriția prezentatorilor lor preferați.

Comentariile fanilor au fost extrem de haioase, la fel ca postarea prezentatorului:

"Sună periculos...trage fusta mai jos 🤣🤣"

"Nu creeeeeeeeeeeed🤣🤣🤣🤣🤣🤣"

"😂😂😂Ah, ce moment!"

"Sunteți fantastici! 😂😂😂😂😂"

"Sunteți prea misto! 🥰"

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, în două vacanțe de vis

Gabriela Priscăriu și Dani Oțil au plecat în una dintre cele mai exotice destinații chiar la începutul anului. Cei doi s-au relaxat pe plajă și s-au bucurat de nisipul auriu din Maldive, unde s-au și fotografiat pentru a împărtăși momentele unice cu prietenii din mediul online.

Este evident faptul că matinalul de la Neatza, Dani Oțil, este foarte îndrăgostit de logodnica lui, Gabriela Priscăriu. Deși se află în vacanță, cei doi sunt foarte activi pe rețelele de socializare.

Recent, prezentatorul TV și logodnica lui s-au întors în România și se pare că au dus dorul temperaturilor scăzute de aici, iar pentru a prelungi puțin vacanța, cei doi au plecat într-o stațiune montană.

Cel mai important moment al relației lor

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc în prezent o frumoasă poveste de iubire și formează unul dintre cele mai apreciate și îndrăgite cupluri din lumea showbizului românesc.

Cei doi sunt extrem de discreți în privința relației lor și nu prea au lăsat loc de zvonuri. La începutul acestui an, prezentatorul matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 a decis să facă pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe frumoasa sa iubită, fotomodelul Gabriela Prisăcariu.

Cel mai important eveniment din viața blondinei s-a produs în Mexic și a fost o adevărată surpriză pentru ea. Aceasta a decis să dea vestea cea mare prin intermediul rețelelor de socializare, unde a publicat o imagine cu inelul.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu nu oferă prea multe detalii despre viața lor personală, însă pare că relația lor este una foarte solidă și bazată pe multă iubire.

Ultimele știri