Antena Căutare

Atenție, români! Cum alegi carnea de porc pentru Crăciun, ca să nu ai probleme de sănătate

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Costel Stanciu, președintele Asociației Pro Consumatori, ne-a dezvăluit mai multe despre cum să alegem carnea de porc pentru masa de Crăciun!

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Costel Stanciu, președintele Asociației Pro Consumatori, ne-a dezvăluit mai multe despre cum să alegem carnea de porc pentru masa de Crăciun!

După ce numeroase județe din țara noastră au fost puternic afectate de criza estei porcine și după ce mii de animale au fost sacrificate, spre marea nemulțumire a țăranilor, una dintre cele mai frecvente întrebări a devenit cea legată de carnea de porc pentru masa tradițională de Crăciun.

Pesta porcină! Ce trebuie să știi despre carnea de porc, înainte să o cumperi

Într-un interviu acordat celor de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, președintele Asociației Pro Consumatori a dezvăluit care sunt criteriile de care trebuie să ținem cont atunci când achiziționăm carne de porc, pentru a preveni diferite probleme de sănătate.

Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”!

Două zeițe de la Miss au venit la „Neatza”! „Noi suntem varianta feminină de Răzvan și Dani”... Dani Oțil a povestit TOTUL despre șoarecele din casa lui! „A mâncat toate pastilele și a prins curaj”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x