Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Atenție, români! Cum alegi carnea de porc pentru Crăciun, ca să nu ai probleme de sănătate

 

Invitat la "Neatza cu Răzvan și Dani", Costel Stanciu, președintele Asociației Pro Consumatori, ne-a dezvăluit mai multe despre cum să alegem carnea de porc pentru masa de Crăciun!

După ce numeroase județe din țara noastră au fost puternic afectate de criza estei porcine și după ce mii de animale au fost sacrificate, spre marea nemulțumire a țăranilor, una dintre cele mai frecvente întrebări a devenit cea legată de carnea de porc pentru masa tradițională de Crăciun.

Pesta porcină! Ce trebuie să știi despre carnea de porc, înainte să o cumperi

Într-un interviu acordat celor de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, președintele Asociației Pro Consumatori a dezvăluit care sunt criteriile de care trebuie să ținem cont atunci când achiziționăm carne de porc, pentru a preveni diferite probleme de sănătate.

Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI