Antena Căutare

Cum arăta Bebe Cotimanis în tinerețe: „Te recunoști?”. Actrița Carmen Ionescu, la Neatza: „Avea păr și mustăcioară. Era superb”

Bebe Cotimanis și Carmen Ionescu au fost prezenți în platoul de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, unde au spus povești savuroase și au acceptat să participe la provocarea „Am/N-am”. 

Colaj cu Bebe Cotimanis și Carmen Ionescu Galerie
Bebe Cotimanis și Carmen Ionescu au oferit răspunsuri savuroase la întrebarea „Am/N-am” de la Super Neatza cu Răzvan și Dani | Antena 1

Actorii care joacă roluri de soț și soție în serialul de pe Antena 1 „Lia - soția soțului meu” se cunosc din facultate. Carmen Ionescu a povestit că în tinerețe colegul său de breaslă era zvelt și avea păr și „mustăcioară”: „În facultate putea să joace Făt Frumos. Era superb. Avea păr, avea și o mustăcioară”, și-a amintit Carmen Ionescu.

Citește și: Cum arată casa lui Bebe Cotimanis. Celebrul actor locuiește într-o comună, alături de iubita lui

Cum arăta Bebe Cptimanis în tinerețe: „S-a găsit poza cu păr și mustață”

Actorii au privit o fotografie din tinerețe cu Bebe Cotimanis. „S-a găsit poza cu păr și mustață”, a anunțat Răzvan Simion.

„Nu te recunoști nici tu, nu?” l-a întrebat Carmen Ionescu pe colegul său de breaslă.

„Ați amuțit? Mă recunosc, dar nu îndrăznesc să declar. Dacă a reținut că aveam păr în cap (n.r. Carmen Ionescu) înseamnă că se uita după mine”, a glumit Bebe Cotimanis.

Citește și: Bebe Cotimanis s-a întâlnit cu un celebru actor de la Hollywood cu care s-a pozat și a stat de vorbă. Despre cine este vorba

Bebe Cotimanis și Carmen Ionescu, răspunsuri savuroase la provocarea „Am/N-am” de la Super Neatza cu Răzvan și Dani

Bebe Cotimanis a povestit care este marea lui pasiune: „Sunt pasionat de gătit rău de tot. Preparatul meu preferat este saramura de pește. Uneori îmi pare rău că am filmare și nu am timp să gătesc”

Cei doi actori din Lia - Soția Soțului Meu au răspuns la întrebări savuroase în cadrul provocării Am/ N-am de la Neatza.

„Am/N-am fost îndrăgosit/ă de actorul/actrița cu care jucam în film”, iar cei doi au răspuns „Am”

„Am/N-am uitat uitat replicile din film”. Actrița a spus „da”, în timp ce actorul a spus „nu”, precizând că și-a rescris mereu replicile pentru a le reține ușor.

„Am/N-am încurcat numele actorului/ actriței cu care filmam o scenă”. Carmen Ionescu a spus „N-am”, în timp ce Bebe Cotimanis a răspuns afirmativ: „Joc cu neavastă-mea, cu Iulia Dumitru, și cu Paula Chirilă. Și Paula Chirilă este nevastă-mea și Iulia este cea de care m-am îndrăgostit și la scena despărțirii le-am încurcat și i-am zis Paulei <<Fă-te că n-ai auzit>>”

„Am/N-am scăpat de amenzi în trafic pentru că sunt celebru”. Carmen Ionescu a răspuns „N-am”, precizând că e un șofer responsabil, în timp ce Bebe Cotimanis a răspuns: „La greu. I-am invitat la teatru.

Citește și: Care e numele din buletin al lui Bebe Cotimanis. Motivul bizar pentru care actorul nu își folosește numele real

Carmen Ionescu și Cotimanis îi interpretează pe soții Pescaru în serialul „Lia - soția soțului mei”, care se vede în fiecare joi, de la 20:30, pe Antena 1.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x