Antena Căutare

Cum arăta Bruno Mars, la șase ani. Artistul era o minune de copil! Îl imita perfect pe Elvis Presley: "Avea nervul ăsta de mic"

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News o noua serie de clipuri amuzante. De data aceasta, Bruno Mars a fost personajul principal.

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News o noua serie de clipuri amuzante. De data aceasta, Bruno Mars a fost personajul principal.

Acum în vârstă de 30 de ani, Bruno este un cunoscut cântăreţ, textier, compozitor şi instrumentist american, ale cărui piese reprezintă o combinaţie surprinzătoare între mai multe genuri muzicale, precum R&B, reggae, funk şi pop.

Încă de mic, artistul iubea să fie pe scenă, iar printre cântăreții lui preferați se numărau Michael Jackson și Elvis Presley, pe care îi imita perfect. Avea acel zvâc atât de important într-o carieră muzicală.

Anii au trecut și a devenit unul dintre cei mai iubiți artiști de peste hotare. Single-urile şi cele două albume de studio ale sale - ”Doo-Wops & Hooligans” (2010) şi ”Unorthodox Jukebox” (2012) - s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial. Artistul american a câştigat numeroase trofee internaţionale, inclusiv patru premii Grammy.

Pălăria jos pentru acest şofer de TIR. Reuşeşte să întoarcă un mastodont cu remorcă între două case: "Să vezi ce pl... Smiley News: Cel mai nebun suporter. A venit cu drujba pe stadion...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x