Antena Căutare

Cum păstrăm scânteia aprinsă în cuplu, în funcție de numerologie. Trucurile care nu dau greș

Numerologul Corina Stratulat, invitată la Neatza cu Răzvan și Dani, ne dezvăluie cum putem păstra scânteia aprinsă în cuplu, în funcție de vibrația interioară.

ilustratie cu un cuplu romantic si semnele zodiacale cu o inima in centru Galerie
Cum păstrăm scânteia aprinsă în cuplu, în funcție de numerologie. Trucurile care nu dau greș | Shutterstock

Anul 2021 vine cu vibrația general 5, cifră care înseamnă multă aventură, multă pasiune și dorința. Acest lucru înseamnă că relația va fi afectată, iar scânteile pot duce la ceartă sau pasiune, din dorința de a trăi intens.

Degeaba ne supărăm pe partener că nu ne înțelege sau nu ne știe nevoile și ajungem să ne certăm pentru că fiecare persoană este extrem de complexă.

Citește și: Previziuni numerologice pentru anul 2021, în funcție de cifra destinului

Din punct de vedere numerologic, avem un cod prin care îl obținem pornind de la data de naștere. Vibrația interioară este de la 1 la 9.

Cum păstrăm scânteia aprinsă în cuplu, în funcție de numerologie

Vibrația interioară 1 - Persoanele născute pe 1, 10, 19 și 28

Există dorință foarte mare de independență și atunci putem strica relația pentru că intrăm în competiție. Astfel, avem de făcut o alegere, fie suntem foarte independenți, fie prefer armonia în cuplu. Pentru a menține relația trebuie să aleg ori echilibru, armonie, parteneriat, ori independență.

Vibrația interioară 2 – Persoanele născute pe 2, 11, 20, 29

Aceste persoane vor echipă, vor parteneriat. Ei au chiar frică de singurătate. Atunci ei pot sta prea aproape, pot fi prea atașați de partener și e nevoie să ofere mai multe libertate. Aceștia pot fi foarte posesivi. Ei au tendința de a acapara atenția persoanei iubite.

Citește și: Dezvăluirile numerologilor: 5 semne în palmă care arată că vei fi bogat

Vibrația interioară 3 – Persoanele născute pe 3, 12, 21, 30

Pentru a menține echilibrul și pasiunea în cuplu este important să mai rămânem și doar noi doi. Cei cu vibrația interioară 3 sunt foarte sociabili și vor să petreacă mult timp cu prietenii și atunci se pierde esența cuplului. Important e să avem și pentru doar în doi.

Vibrația interioară 4 – Persoanele născute pe 4, 13, 31, 22

Aceștia sunt oameni care au nevoie de claritate, de reguli pentru că așa se simt ei bine. Însă asta de multe ori aduce monotonie, rutină în cuplu. Și atunci, ca să putem fi satisfăcuți, avem nevoie să stabilim obiceiuri noi care să susțină relația. Chiar dacă avem copii și avem griji, trebuie ca o data pe săptămână să avem un moment al nostru, de cuplu. Trebuie să ieșim din rutină pentru că altfel s-au dus toate scânteile, toată pasiunea.

Citește și: Ziua nașterii și bolile la care suntem predispuși. Ce spun numerologii

Trucurile care nu dau greș pentru a păstra pasiunea în relația de cuplu, potrivit numerologului Corina Stratulat

Vibrația interioară 5 – Persoanele născute pe 5, 14, 23

Aici oricum avem scântei, avem dorința de aventură, de joacă, de schimbare permanentă. Este important ca persoanele care sunt într-un cuplu cu persoane care au vibrația interioară 5 să ia relația în serios pentru că altfel o pot pierde.

Vibrația interioară 6 – Persoanele născute pe 6, 15, 24

Din prea multă grijă apare și gelozia. Vrei să îl ocrotești și să îl protejezi pe cel de lângă tine încât îl acaparezi, îl sufoci și fix de aici se rupe relația.

Vibrația interioară 7 – Persoanele născute pe 7, 16, 25

Aceste persoane trebuie să își amintească mereu cum le-a fost la început, pentru că le era drag unul de altul și erau curioși să descopere persoana de lângă ei. Cei cu vibrația interioară 7 tind să devină foarte pretențioși și critici.

Citește și: Horoscop 2021. Trei zodii ghinioniste vor avea cel mai greu an

Vibrația interioară 8 – Persoanele născute pe 8, 17, 26

Este foarte important să avem claritate pe ceea ce ne dorim și care e interesul nostru în orice relație. Dacă ne dorim o familie, trebuie să ne comportăm asumat, să nu ne sacrificăm, dar să fim foarte responsabili.

Vibrația interioară 9 – Persoanele născute pe 9, 18, 27

Aici apare tendința de a nu vedea realitatea așa cum e și de a nu îl mai asculta pe celălalt. Astfel, nu vei înțelege niciodată ce dorințe are și, din contră, să trăiești într-o lume ideală, să vezi relația într-un mod ideal și să nu mai descoperi exact ce nevoi are partenerul.

Prognoza meteo 20 ianuarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Platoul cu brânzeturi este alegerea perfectă pentru orice ocazie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x