Antena Căutare

Cum influențează data nașterii decizia de a demisiona de la job. Ce motive pot exista, în funcție de vibrația interioară

Data nașterii noastre poate influența decizia de a demisiona de la locul de muncă. Numerologul Corina Stratulat a explicat la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1 ce motive pot exista, în funcție de vibrația interioară pe care o avem.

Colaj de două fotografii: în stânga, o poză cu numere, în dreapta, o poză cu o tânără la birou Galerie
Motivele pentru care ne dăm demisia, în funcție de vibrația interioară | Shutterstock

Decizia de a pleca de la un loc de muncă este luată din varii motive, nu întotdeauna financiare. În codul nostru numerologic, pe care cu toții îl avem, găsim acele nevoi și tendințe ale noastre, astfel că putem afla chiar și unele motive pentru care alegem să părăsim o companie, de exemplu.

Citește și: Ce defecte avem în funcție de vibrația interioară. Numerologul Corina Stratulat a vorbit la Neața cu Răzvan și Dani despre defecte

Cum influențează data nașterii decizia de a demisiona. Ce motive pot exista, în funcție de vibrația interioară

Ziua în care ne-am născut ne poate influența decizia de a demisiona de la locul de muncă. Numerologul Corina Stratulat a explicat la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1 ce motive pot exista, în funcție de vibrația interioară pe care o avem.

Pentru a calcula vibrația interioară, luăm în calcul doar ziua de naștere, însumăm cifrele din această zi și ajungem la o cifră de la 1 la 9.

Cum demisionează persoanele cu vibrația interioară 1

Persoanele născute în ziua de 1, 10, 19 sau 28 au vibrația interioară 1. Sunt persoane care trebuie să ajungă neapărat să conducă, să fie lideri sau să aibă cumva unicitate - să fie singurii care fac ceva extraordinar de bine în compania în care lucrează, a spus numerologul Corina Stratulat la Neatza cu Răzvan și Dani. În plus, dacă promovarea lor întârzie să apară în urma performanțelor lor, aceste persoane își vor părăsi locul de muncă.

Cum demisionează persoanele cu vibrația interioară 2

Cei care s-au născut în ziua de 2, 11, 20 sau 29 au vibrația interioară 2 și sunt persoane sensibile. Lor le place să lucreze în echipă, în parteneriat, așa că dacă primesc foarte multe responsabilități și sunt lăsați și singuri, acești oameni nu se vor simți în regulă și vor prefera să plece de la acel job. Totodată, ei au nevoie să se simtă ascultați de șefi și colegi, altfel vor face lucrurile de mântuială, vor sta supărați sau îmbufnați la birou sau chiar vor alege să schimbe serviciul.

Cum demisionează persoanele cu vibrația interioară 3

Persoanele care își serbează ziua de naștere pe 3, 12, 21 sau 30 au vibrația interioară 3. Sunt creative și au nevoie întotdeauna să învețe lucruri noi la job, să simtă că evoluează. Pentru acești oameni, serviciul este ca un teren de joacă și vor să îl exploreze în detaliu, să cunoască multe lucruri și să progreseze. E singura lor țintă la job.

Sunt genul de persoane care fac multe cursuri, își iau certificate peste certificate și calificări. Pentru că se plictisesc foarte repede, ei vor pleca de la job dacă nu sunt stimulați și singura varianta ca să rămână este să se mute în alte departamente din cadrul firmei, astfel încât să aibă diversitate, a spus Corina Stratulat la Neatza cu Răzvan și Dani.

Cum demisionează persoanele cu vibrația interioară 4

Astfel că persoanele născute în ziua de 4, 13, 22 sau 31 au vibrația interioară 4 și sunt persoane caracterizate de ordine și disciplină, așa că acestea sunt și lucrurile pe care vor dori să le regăsească în interiorul companiei unde sunt angajați. Dacă firma respectivă este dezorganizată, deloc pusă la punct, acești oameni nu se vor simți confortabil și vor considera că nu își pot face treaba cum își doresc, așa că vor demisiona. Totodată, oamenii cu vibrația interioară 4 sunt foarte practici și muncitori și se bazează mult pe echipa din care fac parte.

Cum demisionează persoanele cu vibrația interioară 5

Persoanele născute în ziua de 5, 14 sau 23 au vibrația interioară 5. Sunt oameni care simt o mare nevoie de libertate și o vor căuta neapărat și la serviciu, altfel, dacă nu o vor avea, vor pleca sau se vor lăsa distrași de orice alt lucru la birou.

"Simt nevoia să se poată mișca, să poată veni cu propriile lor inițiative, să nu fie sufocați", a spus numerologul Corina Stratulat, "Când nu mai au libertate de mișcare, de decizie, își dau demisia".

Cum demisionează persoanele cu vibrația interioară 6

Dacă vorbim de persoanele născute în ziua de 6, 15 și 24, pentru acestea este foarte importantă ideea de familie. Organizația din care fac parte, compania, echipa în care ei sunt, toate aceste lucruri sunt foarte importante pentru persoanele cu vibrația interioară 6 și le consideră a doua lor familie. Colegii lor trebuie să le ofere protecție, susținere și înțelegere, întocmai ca niște frați. În momentul în care ei nu simt sau nu mai simt asta, vor părăsi compania și vor merge mai departe. De asemenea, dacă unii colegi cu care au avut o relație foarte bună au ales să plece din companie, aceste persoane pot alege să îi urmeze.

Cum demisionează persoanele cu vibrația interioară 7

Persoanele născute în ziua de 7, 16 și 25 au vibrația interioară 7. E foarte important pentru acești oameni să își găsească un mediu în care să poată să facă performanță, nu este vorba doar despre banii pe care îi câștigă. Aceste persoane nu suportă mediocritatea, sunt uneori răutăcioși și pot deveni aroganți cu cei pe care îi văd nepregătiți sau care nu vor să evolueze din punct de vedere profesional. Totodată, pentru persoanele care au vibrația interioară 7 este important tot ce ține de protecția mediului. Nu pot să facă rău celorlalți sau mediului înconjurător prin job-ul pe care îl au.

Cum demisionează persoanele cu vibrația interioară 8

La persoanele născute în ziua de 8, 17 și 26 regăsim o dorință puternică de a face lucruri mărețe și de a avea putere financiară. Acești oameni nu se vor simți bine în organizații mici, într-o firmă cu trei angajați, de exemplu, decât dacă această firmă este a lor și o conduc ei - vorba aceea: "să fie șefi pe plantația lor". Altfel, acești oameni caracterizați de vibrația interioară 8 vor căuta întotdeauna organizații puternice, recunoscute, iar ei vor face tot ca să ajungă pe o funcție la fel de puternică și să aibă un rol cu care să se impună.

Cum demisionează persoanele cu vibrația interioară 9

Persoanele născute în ziua de 9, 18 sau 27 au vibrația interioară 9. Acești oameni se uită foarte mult la nivelul intelectual al celorlalți angajați din compania unde lucrează. Ei vor demisiona dacă sunt de părere că nivelul intelectual al colegilor sau șefilor este scăzut, dacă nu se pune preț pe calitate în compania respectivă și dacă nu își pot manifesta cu adevărat experiența profesională. Cei cu vibrația interioară 9 au o maturitate înnăscută, sunt foarte talentați și le place să ajute, dar nu suportă oamenii care nu vor să se autoeduce și să evolueze.

Citește și: Ce calități avem, în funcție de vibrația interioară. Numerologul Corina Stratulat a explicat pe ce puncte tari ar trebui să mizăm

Prognoza Meteo, 9 iunie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Rețetă de paella de pui cu legume și rețetă de tartă cu caise, gătite de Nicolai Tand la Neatza cu Răzvan și Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x