Antena Căutare

Accesoriile obligatorii după 15 mai! Cum îi obișnuim pe copii să poarte mască și mănuși

De pe 15 mai, masca și mănușile vor fi obligatorii. Specialiștii spun cum să îi obișnuiți pe copii să le poarte.

După 15 mai, când va interveni relaxarea după starea de urgență, masca va deveni un accesoriu obligatoriu.

Va trebui purtată în toate spațiile închise aglomerate, de la mijloace de transport în comun până în magazine și la serviciu.

Cine nu respectă această regulă riscă sancțiuni, dar acestea vor fi introduse gradual, după o perioadă în care oamenii se vor obișnui cu noua normalitate.

Ce efecte secundare pot avea măștile de protecţie și cum le poți preveni! Adio, fond de ten și balsam de buze! VIDEO

Daca ai un copil mai mare si stați afara, în curtea voastră, atunci copilul nu va avea nevoie de masca de protecție. Dar dacă ieși cu copilul din curte, intri într-un magazin sau mergi cu un autobuz, atunci masca este recomandată.

Uneori purtarea unei măști de protecție în cazul unui preșcolar ar putea fi o întreaga aventură, copilul nefiind obișnuit cu masca este posibil să aibă tendința să-și ducă mânuțele mai des la față, pentru a o face mai confortabilă, pentru a o aranja, iar în acest caz masca de pe față poate crește riscul de a se infecta cu COVID-19.

Cum se poartă corect masca de protecție

Înainte de a pune o mască, curăță mâinile cu soluții dezinfectante pe bază de alcool sau săpun și apă. Acoperiți gura și nasul cu mască și asigurați-vă că nu există decalaje între față și mască.

Evitați să atingeți masca în timp ce o folosiți. Totuși, dacă faceți acest lucru, curățați-vă mâinile cu dezinfectant sau săpun și apă.

Previziune cumplită de la OMS! Ce se poate întâmpla cu noul coronavirus, în următoarea perioadă! „Este important să fim realişti!”

Înlocuiți masca cu una nouă imediat ce aceasta se umezește și nu reutilizați măști de unică folosință.

Pentru a elimina masca: scoateți-o din spate (nu atingeți partea din față a măștii); o aruncați imediat într-un coș închis; curățați mâinile cu soluții dezinfectante pe bază de alcool sau săpun și apă.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan şi Dani” ca să afli mai multe detalii despre acest subiect!

Smiley News. Părinții combat pandemia cu umor. Cum a ieșit un tătic, alături de fetița lui, să ducă gunoiul... S-a pus cu burta pe ... geam, la propriu! Spectacol de senzație în izolare! Râzi cu lacrimi! |VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x