Antena Căutare

Cum îți poți aranja părul ca la salon. Trucuri pe care trebuie să le urmezi

Mădălina Vasile, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", alături de hairstylistul Nicoleta Micu, ne învață să ne aranjăm părul ca la salon.

Cum îți poți aranja părul ca la salon. Trucuri pe care trebuie să le urmezi Galerie
Cum îți poți aranja părul ca la salon. Trucuri pe care trebuie să le urmezi

Ne dorim să avem un păr bine aranjat chiar și în zilele în care nu ajungem la salon, iar pentru asta trebuie să avem o discuție cu hairstylistul nostru, să ne punem de acord să alegem tunsoarea potrivită.

Trucuri pentru un păr aranjat ca la salon cu Nicoleta Micu

Discuția cu hairstylistul este cea mai importantă. Stabiliți împreună o tunsoare care poate fi aranjată și acasă fără prea mult efort.

"Totul este recomandat să se facă în funcție de stilul pe care îl are clienta, pentru că dacă ea îl aranjează într-un anumit fel, iar noi îl tundem într-un alt fel aceasta nu se poate coafa singură acasă", spune hairstylistul Nicoleta Micu.

Structura firului de păr este foarte importantă. Dacă firul de păr este unul gros, cu cât abordăm o tunsoare mai scurtă, cu atât el va sta mai bufant, însă dacă este lăsat lung, părul va avea greutate și va fi mai ușor de stăpânit.

Ramona Olaru și Gabriela Prisăcariu, prezentare de modă în direct la Neatza cu Răzvan și Dani... REGULAMENTUL CONCURSULUI “Castiga la Neatza”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x