Antena Căutare

Cum ne motivăm să câștigăm mai mulți bani în funcție de vibrația interioară. Numerologul Corina Stratulat ne dezvăluie totul

Numerologul Corina Stratulat ne spune cât de ambițioși suntem în ceea ce privește banii, în funcție de vibrația interioară. Aceasta se calculează din data nașterii. Se adună cifrele și astfel ați aflat vibrația interioară.

Galerie
Cum ne motivăm să câștigăm mai mulți bani în funcție de vibrația interioară

Corina Stratulat, numerologul de la Super Neatza cu Răzvan și Dani, ne vorbește despre motivația de a face mai mulți bani.

Convingerile legate de bani adesea pot fi limitative și dăunătoare dacă le preluăm de la cei apropiați pe măsură ce înaintăm în vârstă. Tocmai de aceea, ar trebui să ne gândim la motivul pentru care avem energie să facem mai mulți bani și lucrăm și cu drag.

Pentru a afla ce ne motivează, trebuie să analizăm structura noastră, felul în care ne-am născut și aveam noi de realizat în viață. De la codul numerologic ne luăm informație despre cum suntem noi și nu data de naștere ne spune de ce facem anumite lucruri. Ne interpretează, dar nu este cauza.

Citește și: Ciclicitatea vieții în numerologie. Ce schimbări facem anual în funcție de vibrația interioară potrivit numerologilor

Codul numerologic se calculează pornind de la ziua în care ne-am născut. Se ajunge la cifra destinului, cifră care ne ajută în alegerile de zi cu zi, inclusiv atunci când vine de alegerea unui job.

Vibrația interioară este cel mai ușor indicator din ziua în care suntem născuți. Se face suma cifrelor din ziua de naștere, obținând un număr de la 1 la 9. Astfel, putem determina o motivație pentru suflet, de unde ne luăm energia pentru a munci atunci când ne e mai greu.

Ce ne motivează să facem mai mulți bani

Vibrația interioară 1

Cei născuți pe 1, 10, 19 și 28 sunt motivați de competiție, de ideea de a fi primii în echipă. Ei își doresc să fie mereu pe primul loc și să fie independenți.

Vibrația interioară 2

Aceste persoane sunt mai sensibile și iau decizii importante în funcție de starea lor. Adesea ei caută activități în care să se simtă bine și să aibă o echipă care să îi stimuleze. Ei se bucură mult când îi pot ajuta pe cei din jur.

Vibrația interioară 3

Cei cu vibrația interioară 3 sunt mai creative, își doresc să cerceteze mai mult și sunt curioși din fire. Ei au nevoie de bani să se dezvolte și își doresc să investească în propria educație. De asemenea, îi place foarte mult să facă și cadouri. Un părinte va dori să câștige mai mult pentru a putea cumpăra cadouri copiilor.

Vibrația interioară 4

Persoanele care au o astfel de vibrație simt nevoia de stabilitate. Aceasta va fi motivația principală, nu distracția. De asemenea, 4 investește mult în sănătate.

Citește și: Ce ne enervează la cei din jur în funcție de data nașterii și vibrația interioară. Numerologul Corina Stratulat explică

Vibrația interioară 5

Cei cu această vibrație interioară investesc foarte mult în posibilitatea de a face schimbări. Își dorește să aibă libertatea de a alege și vrea mult să investească, chiar dacă riscă destul de mult.

Vibrația interioară 6

Persoanele cu vibrația interioară 6 sunt pragmatice și au plăcerea de a face bani pentru a face economii. Aceasta e principala lor motivație.

Vibrația interioară 7

Aceste persoane vor experiențe deosebite, care își doresc să evolueze spiritual și să îi ajute pe cei din jur.

Vibrația interioară 8

Cei cu vibrația interioară 8 au dorința de control, își doresc să domine și să fie persoane importante pentru ceilalți. Și atunci banii le aduc această bucurie.

Vibrația interioară 9

Aceste persoane caută calitatea, dorința de a trăi în confort, în lux. Această e motivația lor și fac, de asemenea, și acte caritabile.

Super Neatza, 1 noiembrie 2021. Rețeta lui chef Nicolai Tand - Conopidă la cuptor... Rețetele zilei preparate de Cătălin Rizea la Super Neatza, 3 noiembrie 2021 - Gulaș de porc cu găluște și pere în sos de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x