Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Cum te distrezi în weekend! Super idei pentru un sfârșit de săptămână cât mai reușit!

 

Lucsandra Săndulescu, omul informat de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a făcut o agendă excelentă cu toate evenimentele importante din acest weekend! Ce nu ai voie să ratezi?

Dacă ai chef să testezi sau să cumperi jocuri noi sau să te joci alături de alți jucători, atunci cu siguranță Bucharest Gaming Week este evenimentul de la care nu ai voie să lipsești! 

Fiindcă decembrie este luna cadourilor, la Muzeul Țăranului Român vei găsi 120 de meșteri mari, olari, cofetari, țesătoare și tot felul în cadrul unui târg special. De asemenea poți vizita și târgurile de Crăciun din centrul Bucureștiului.

Nu uita de concertul Horia Brenciu, de la Sala Palatului! Ce alte evenimente se mai întâmplă în acest weekend? Află totul urmărind clipul video de mai sus, din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI