Antena Căutare

Dani Oțil a trecut printr-o întâmplare bizară în weekend! Din colecția „Cum o dai tot nu e bine”! „Că ăștia când ajungeți celebri nici măcar o poză nu vreți să faceți”

Să fii vedetă nu e treabă deloc ușoară, căci poți ajunge în cele mai neașteptate situații! Este și cazul lui Dani Oțil, care a avut un weekend de pomină!

Să fii vedetă nu e treabă deloc ușoară, căci poți ajunge în cele mai neașteptate situații! Este și cazul lui Dani Oțil, care a avut un weekend de pomină!

Simpatul matinal de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a povestit despre una dintre cele mai surprinzătoare întâmplări ale sale din acest sfârșit de săptămână.

Dintr-o simplă rugăminte de a face o poză cu un fan s-a născut o adevărată...aventură! Se pare că matinalul a fost abordat de către un admirator greu de mulțumit, care la final i-a dat și un verdict dur:

„Că ăștia când ajungeți celebri nici măcar o poză nu vreți să faceți”, i-a zis românul supărat.

Urmărește clipul video de mai sus ca să te afli mai multe despre aceast subiect!

Citește și:

Delia s-a supărat și a răbufnit în timpul unui interviu! „Nu trebuie să mă justific public! Arestați-mă pentru asta! Este penibil, ridicol”

Dani Oțil, clipe de groază într-un avion: "Lumea începuse deja să spună "Tatăl Nostru". Nu era de bine&qu... Când vremea e rece și ploioasă oferă-ți un răsfăț culinar la tine acasă! Vlădutz te învață cum să îți oferi e porție del...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x