Antena Căutare

Dani Oțil, atac DUR la adresa tinerelor de 17 ani! „E ca și când ți-ar lua creierul de bărbat din pantaloni și...”

Oțil a avut un moment de maximă sinceritate în această dimineață la „Neatza cu Răzvan și Dani” și le-a ironizat crunt pe tinerele care recurg la operațiile estetice!

Oțil a avut un moment de maximă sinceritate în această dimineață la „Neatza cu Răzvan și Dani” și le-a ironizat crunt pe tinerele care recurg la operațiile estetice!

Dani Oțil se teme de viitoarele tendințe în materie de operații estetice. Prezentatorul a dezvăluit ce au ajuns să facă tot mai multe tinere, încă de la vârsta de 17 ani, totul cu acordul mamelor!

„Sânii se pun de la vârsta de 17 ani, că fata e dezvoltată și nu mai ai ce să îi reproșezi, că are frustrări și fundul mare”, și-a început matinalul pledoaria.

Ce detalii incredibile au ieșit la iveală despre ultima modă în materie de operații estetice? Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să afli mai multe despre acest subiect!

Muncitorii de pe șantiere au inventat jocul ANULUI! Cum se joacă și ce pățești... El e porumbelul veșnic BEAT! Degeaba îl duc oamenii la dezalcoolizare, că tot matol e și tot se crede liliac! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x