Antena Căutare

Dani Oțil este și vlogger! Ce puteți vedea pe canalul lui de Youtube

Dani Oțil este și vlogger. Prezentatorul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” a spus ce conținut se găsește pe canalul său de YouTube.

Dani Oțil este și vlogger. Prezentatorul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” a spus ce conținut se găsește pe canalul său de YouTube.

„Fac filmulețele de la curse împreună cu colegii mei Puberu, Cornel și Georgică la montaj. Le facem pro bono, adică nimeni nu ne plătește pentru asta, nici măcar eu pe ei. Dar, sigur, ei mai au de recuperat mult din spate pentru prietenia mea”, a spus Dani Oțil, cu ironie.

„Vinerea trecută, înainte de cursa de la Reșița, mi-am luat camera cu mine și am încercat să explic câteva lucruri”, a mai spus Dani Oțil.

Matinalul a făcut acest lucru după ce mai mulți oameni i-au cerut să prezinte și ce se întâmplă „în spate” – cum se pregătește pentru curse, ce pune în bagaje, cu ce se îmbracă, cum se face înscrierea la cursă.

„Pe canalul meu de Youtube găsiți review-uri la mașini tari, câteva etape de Coastă și acest filmuleț”, a spus Dani Oțil.

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Așa ceva n-ai mai văzut! Cum coboară capra din copac - Video... Cezariană sau naştere naturală? Avantajele și dezavantajele pe care le are fiecare variantă  ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x