Antena Căutare

Dani Oţil, şocat de preţurile la haine şi încălţăminte din magazinele din mall! "Am văzut niște adidasi la preț de Golf 5!"

Dacă în emisiunea de joi a povestit că iubita lui este o gurmandă desăvârșită, acum, Dani Oțil a dezvăluit că a fost la bowling, însă drumul până acolo a fost presărat cu tentații. 

În cadrul emisiunii de astăzi, Dani Oțil a povestit că a mers la mall, la bowling, însă până să ajungă acolo a trebuit să aibă grijă de partenera lui, care era tentată să facă cumpărături.

Sărbătoare la Neatza cu Răzvan și Dani! Vlădutz a adus de acasă un set de cești turcești vechi de 20 de ani: ”Nu s-a mai băut din ele!”

”Ce, Răzvane, eu am bani de bowling? Tu știi pe unde trece drumul spre bowling? Dacă îți spun... E un magazin acolo...Ar trebui să fie închis. Ar trebui să pichetăm în fața lui. Am văzut niște încălțări la preț de Golf 5. Patru matizuri nu fac cât ăia 2 adidais. Si sunt adidasi. Dacă o să auziți de un atentat la mall, să știți că eu am fost. M-am detonat acolo”, a spus el.

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Momentul în care deputații turci s-au luat la pumni în Parlament. De la ce a por... Horoscopul zilei, 9 martie 2020. Atenționări pentru o zodie care trece prin niște schimbări interioare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x