Antena Căutare

Sărbătoare la Neatza cu Răzvan și Dani! Vlădutz a adus de acasă un set de cești turcești vechi de 20 de ani: ”Nu s-a mai băut din ele!”

A fost zi de sărbătoare la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, întrucât Vlădutz a gătit un dulce oriental, motiv pentru care și-a adus de acasă un set de cești pe care l-a achiziționat din Turcia, în urmă cu 20 de ani. 

”Vlădutz face un dulce oriental astăzi și a adus și setul. Setul, bă. Cine nu are nu ar trebui să se ducă la biserică pentru a se căsătorească. E setul de cești achiziționat din Turcia, cu sudoarea frunții, acum 20 de ani. Nu s-a băut din ele.”, a spus Dani Oțil, în timp ce Răzvan l-a întrebat cum de le-a păstrat atât de mult.

Pate din ficat de pui preparat în casă. De ce să-l cumpărăm dacă îl putem prepara în casă, mult mai gustos și mai sănătos, cu ingrediente puține?

”Mi-au plăcut foarte mult, sunt lucrate manual și le-am luat că am zis că o să-mi folosească într-o zi. Iar ziua respectivă a venit.”, a spus el.

Smiley News - A apărut o metodă prin care poți alunga coronavirusul. Imaginile au făcut furori: ”Sunt îngrijorat de coro... Da, se poate! Cum a reușit Alexandra Grapă să slăbească peste 30 de kilograme: ”Fac sport și am o relație echilibrată cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x