Antena Căutare

De ce lipsește Răzvan Simion de la Neatza. Colegii lui i-au transmis un mesaj în direct: „Ce ai făcut, japonezul meu?”

Răzvan Simion a lipsit de la Super Neatza, iar colegii lor au comentat asupra unei postări publicate de el pe Instagram.

Colaj cu Răzvan Simion, Dnai Oțil și Florin Ristei Galerie
Răzvan Simion a publicat o fotografie din Japoina iar colegii de la Super Neatza i-au tranmis un mesaj în direct | Antena 1

Primele ediții din luna aprilie de Super Neatza cu Răzvan și Dani au fost realizate fără Răzvan Simion, pentru că matinalul are parte de o vacanță inedită în Japonia, alături de logondica sa, Dalina Răducan. În una dintre edițiile de la Super Neatza, Dani Oțil, Florin Ristei și Ramona Olaru au comentat pe baza unei fotografii realizate de Răzvan Simion în Japonia. Acesta a publicat și un citat în dreptul fotografiei, iar Dani și Florin au citit textul în direct.

Ce a postat Răzvan Simion din vacanța din Japonia

„A postat domnul nostru”, a anunțat Florin Ristei.

Citește și: Daliana Răducan, apariție senzuală în vacanță. Cum arată logodnica lui Răzvan Simion când renunță la hainele office

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Citiți-mi și mie ce a postat că eu am citit și n-am înțeles”, a spus Dani Oțil.

Florin Ristei a citit, cu intonație, textul din dreptul fotografiei postate de Răzvan Simion pe Instagram: „Cu cât trec anii, parcă se lungeşte timpul, asemenea unei umbre la amurg. Într-o zi întunericul va înghiţi umbra cu totul. Haruki Murakami în Pădurea norvegiană”

„N-a citat bine. Și apoi zice că ăsta e cosumul de călătorie. Deci el are costum de stat pe scaun, de călătorie. (o țesatură elastică [japoneză, zic!] pentru a nu se sigina). Acest cuvânt m-a depășit”, a spus Florin Ristei.

„Probabil a nu se șifona”, a precizat Ramona Olaru.

„Să fi greșit cu tastatura? Nu există cuvântul ăsta în română. A vrut să zică șifona. Pam-pam”, a conchis Florin Ristei.

„Păi ce ai făcut, japonezul meu?”, i-a transmis Dani Oțil în direct colegului său.

Răzvan Simion a publicat pe rețelele sociale mai multe imagini din călătoria în Japonia, unde se află alături de Daliana Răducan.

Citește și: Gabriela Prisăcariu a defilat într-o rochie extrem de scurtă, în brațe cu micuțul Tiago. Cum a reacționat Dani Oțil

Cum s-au cunoscut Răzvan Simion și Daliana Răducan

Răzvan Simion și Daliana Răducan au oferit, recent, informații despre începuturile relației lor. Cei doi au mărturisit că vacanța din septembrie 2020 din Istanbul a marcat încpeutul poveștii lor de dragoste, potrivit VIVA. Prezentatorul de la Super Neatza cu Răzvan și Dani a oferit detalii despre momentele de atunci și despre „un sărut pasional”, care i-a rămas în memorie.

Cei doi au mărturisit că s-au cunoscut prin prisma profesiei de arhitect a frumoasei brunete:

„Arhitectura ne-a adus împreună, am legat o frumoasă prietenie, care în timp s-a transformat în dragoste. Au fost emoții, sentimente, atingeri, ezitări pe care le-aș descrie simplu magnetism”, au povestit cei doi, întrebați cum s-au cunoscut.

Daliana Răducan a dat detalii despre prima întâlnire romantică pe care a avut-o cu Răzvan Simion, mărturisind că în acele momente s-a temut să se expună, fiind o persoană discretă. Totuși, iubira a triumfat, iar cei doi au lăsat frâu liber sentimentelor.

„Pentru mine a fost extrem de emoționant, Răzvan fiind persoană publică. Sunt o fire discretă și destul de retrasă, așa că, recunosc, m-am temut să mă expun. Mediul acesta este nou pentru mine și am ezitat să dau curs invitației lui Răzvan. După cum vedeți, sentimentul de iubire a prevalat, iar presa ne-a primit frumos”, a povestit Daliana Răducan, pentru sursa menționată anterior. Cei doi s-au afișat pentru prima dată pe rețelele sociale, după ce au participat la cununia lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu, în 2021

Cum s-a terminat relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu: „Pur și simplu am dispărut”. Ce a mai dezvăluit asistent... Super Neatza cu Răzvan şi Dani alege mâine „Cea mai sexy mămică”. Simona Gherghe, Andreea Antonescu şi Mihai Petre juriz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x