Antena Căutare

Are chip de păpușă Barbie și talent ca Britney Spears! Cu toate astea, frumoasa Denisa Moga cântă despre singurătate! ”Singuri”, un nou hit?

Are chip de păpușă Barbie și talent ca Britney Spears! Cu toate astea, frumoasa Denisa Moga cântă la Neatza despre singurătate! ”Singuri”, un nou hit?

Are chip de păpușă Barbie și talent ca Britney Spears! Cu toate astea, frumoasa Denisa Moga cântă despre singurătate! ”Singuri”, un nou hit?

La mulți ani, matinalilor! ”Neatza cu Răzvan și Dani” a ajuns la sezonul cu numărul 20! Răzvan: ”Vom avea un studio nou-nouț!”

Fără doar și poate, matinalii Răzvan și Dani le poartă noroc tinerilor artiști, aflați la început de drum! ”Neatza cu Răzvan și Dani” a ajuns la sezonul cu numărul 20, iar în emisiune s/au lansat de-a lungul anilor mii de artiști!

Vom trăi și vom vedea dacă frumoasa Denisa Moga, artista care a venit la „Neatza” și a cântat piesa „Singuri”, va deveni o vedetă consacrată!

Vouă v-a plăcut Denisa?

Amna - ”Adios amor”! Noi credem că artista se înșală, mai degrabă „Bun venit, dragoste!”. Ce piesă frumoasă în prag de p... Dani, aventură de neuitat sub apă alături de foci: ”Sar din apă și aterizează pe tine. Am stat peste 50 de minute cu ele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x