Căutare Live

Provocare extremă pentru Dorian Popa, regele pătrățelelor! "Este pentru prima oară când mușchii mă trag înapoi! El mă bate de n-am aer să respir!" |VIDEO

Dorian Popa nu ratează nicio provocare. Vedeta învață sporturi extreme de la un campion, de doar zece ani. Cum s-a descurcat vedeta!

Dorian Popa a luat lecții de la Albert, un puști de zece ani, campion la cursele de Karting.

Regele pătrățelelor nu ratează nicio ocazie ce ține de sporturile extreme. Așa că alături de Albert Sandu s-a echipat corespunzător, si-a cumpărat o cască specială pentru cursă și s-a deplasat pe pista de curse de karting, de unde ne-a împărtășit experiența lui.

Dorian Popa, implicat într-un accident rutier: "Nu știu ce au văzut ochii mei. Era punctul mort!" În ce stare se află artistul

Albert Sandu este un puști, de doar zece ani, campion la Karting. Baiatul a povestit ca și-a descoperit această pasiune în cadrul unei tabere de karting.

De atunci participă la concursuri si este un campion, iar Dorian se declară invins în fața puștiului, care i-a dat lecții si sfaturi celebrului Dorian, în ce priveste cursele de karting.

"El mă bate, de n-am aer să respir!, Am ieșit de două ori din decor!"

Urmăriți cum a decurs ora de kartig a lui Dorian Popa si cum a fost posibil ca un "pachet de mușchi" șă intre într-un kart, care are dimensiuni reltiv mici.

Dorian Popa, victima hoților! Incredibil ce i-au furat și unde au fost găsite obiectele: "Hoțule, să moară..."

"Este pentru prima oară în viața mea când mușchii mă trag înapoi!"

Accesați clipul video de mai sus, difuzat la Neatza cu Răzvan și Dani.

Cum arată cel mai milog cățel din România! Clipul care te va senzibiliza la maximum, dar si amuza în același timp! |Vide... Răzvan Simion, Dani Oțil și Cătălin Oprișan, în chiloți, la „Neatza cu Răzvan și Dani”! „Să fim alături de ministrul Spo...
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Pentru momentele în care prietenii vin în vizită și dorești să-i surprinzi cu ceva dulce,...
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022. Săgetătorii suferă din dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022 vine cu multe transformări pentru nativii din zodia...
Ultimele știri
x