Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

"Se potrivește perfect". Și nu e făcătură! Calendarul zilei ține cu Dani: "Ziua în care îți demonstrezi latura modestă"

Răzvan a făcut rost de calendarul zilei. Colegii săi trebuie să aleagă un număr de la 1 la 10, iar prezentatorul va citi din calendar să vadă dacă se potriveste.

Răzvan a făcut rost de calendarul zilei. Colegii săi trebuie să aleagă un număr de la 1 la 10, iar prezentatorul va citi din calendar să vadă dacă se potriveste. Iar Dani pare să fie norocosul zilei.

"Unu. Ziua în care îți demonstrezi latura modestă", îi transmite colegul Răzvan. Vă așteptați cumva la un alt răspuns decât: "Se potrivește perfect"? Nici noi.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro