Antena Căutare

Echipa Super Neatza cu Răzvan şi Dani a pregătit trei ediţii speciale de Paşte

De Paşte, echipa Super Neatza cu Răzvan şi Dani a pregătit o serie de ediţii speciale. Încă din Vinerea Mare, o zi cu o semnificaţie aparte pentru creştini, de la 08:00, matinalii îşi invită telespectatorii să urmărească ce tradiţii şi obiceiuri urmează românii la această sărbătoare.

Echipa Super Neatza cu Răzvan şi Dani a pregătit trei ediţii speciale de Paşte Galerie
De Paşte, echipa Super Neatza cu Răzvan şi Dani a pregătit o serie de ediţii speciale. Încă din Vinerea Mare, o zi cu o semnificaţie aparte pentru creştini, de la 08:00, matinalii îşi invită telespectatorii să urmărească ce tradiţii şi obiceiuri urmează românii la această sărbătoare. | Super Neatza cu Răzvan și Dani

În vreme ce reporterii Super Neatza le vor arăta telespectatorilor cum se pregătesc românii pentru sărbătorile pascale, invitaţi speciali vin cu momente de suflet în platoul emisiunii.

Echipa Super Neatza cu Răzvan şi Dani a pregătit surprize uriașe de Paşte

Dr. Anca Hâncu va vorbi despre cât de sănătos este postul negru, iar teologul Ionuţ Cătălin Bîrsan şi părintele Gabriel Cazacu vor povesti despre semnificaţia zilei de Vinerea Mare.

Tot atunci, Ruxandra Luca va veni cu sfaturi despre cum pot învăţa cei mici să fie generoşi, iar psihologul Alina Iliescu va explica despre pericolul de a te simţi singur în cuplu.

Cum se pregătesc românii de sărbătoare, ce destinaţii au ales pentru minivacanţa de Paşte, dar şi ce amintiri au Paula Seling, Marcel Pavel şi Petrică Mureşan, telespectatorii vor putea urmări vineri, 22 aprilie, de la 08:00, la Antena 1.

Citește și: De Paște, la Antena Stars, Mirela Vaida le aduce telespectatorilor ediţii speciale de Sărbătoare Acces Direct

În prima zi de Paşte, de la ora 09:00, cei mai simpatici matinali îi invită pe telespectatori să petreacă Sfânta zi împreună, în familia Super Neatza.

Gaşca de weekend, Florin, Ilona, Diana, Cuza, Nicolai, Cătălin si Bianca sunt gazdele unei super petreceri tradiţionale. Nu lipsesc nici invitaţii speciali: Diana Matei şI Taraful Cleante, Gelu Voicu, Maria Cârneci şi Jean de la Craiova.

Citește și: Programul magazinelor de Paște 2022. Cum vor lucra marii comercianți

Luni, de la ora 08:00, Răzvan şi Dani celebrează a doua zi de Paşte alături de Nicole Cherry, Ana Maria Ababei, Codruţa Sanfira şi Provincialii. Răzvan şI Dani se întrec în bucătărie, iar la finalul emisiunii telespectatorii vor afla "Cine găteşte mai bine".

Liderii diminetilor perfecte aduc astfel atmosfera festivă în casele tuturor românilor, într-o ediţie specială, de sărbătoare, Super Neatza cu Răzvan şi Dani, la Antena 1.

Ce tip de relație avem în funcție de vibrația interioară. Numerologul Corina Stratulat ne spune tot ce trebuie să știm... Cruciulițe din aluat cu arpacaș fiert pentru Vinerea Mare. Rețeta lui Vlăduț la Super Neatza, 22 aprilie 2022...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x