Elena Ionescu, apariție răvășitoare la Neatza. Ce ținută a purtat artista

Doru Isaroiu, solist Red Parlament, și Elena Ionescu au lansat piesa "Numai tu", la Neatza cu Răzvan și Dani.

Elena Ionescu, fosta membră a trupei Mandinga, a venit la Neatza cu Răzvan și Dani cu o nouă piesă.

antena 1

Elena Ionescu, fosta membră a trupei Mandinga, a venit la Neatza cu Răzvan și Dani cu o nouă piesă. Frumoasa brunetă a lansat un nou videoclip alături de Red Parlament. Ei s-au gândit că noua piesă va fi un cadou muzical potirvit pentru toate doamnele și domnișoarele.

Elena Ionescu și noul proiect muzical

În ultima vreme, Elena Ionescu mărturisește că a avut multe proiecte, inclusiv filmările pentru show-ul “Mămici de pitici cu lipici”. În același timp, Doru se laudă că în ultima perioadă a apucat să compună mai mult, fiind toată ziua cu chitară în mână în izolare.

Citește și: Elena Ionescu, anunț important pentru fani. Artista a dat vestea purtând un body sexy și o pereche de tocuri amețitoare

“Am făcut mai multe linii melodice din care cred eu că am ales-o pe cea mai bună și am invitat-o pe Elena să facem duetul ăsta împreună și mă bucur că a răspuns pozitiv și a ieșit o piesă foarte tare”, spune solistul trupei Red Parlament.

“A pus sarea și piperul acolo și uite că a ieșit ceva drăguț”, a mai adăugat Elena Ionescu.

Elena Ionescu și aparițiile sale sexy

Artista se mândrește cu cele mai frumoase trăsături ale feței și cu un trup de zeiță, drept dovadă stau fotografiile sale din mediul online, unde este foarte activă și își ține prietenii la curent cu cele mai importante noutăți din viața sa.

Citește și: Elena Ionescu, spectacol pe micile ecrane într-o fustă mini. Cizmele din piele, uluitor de lungi, au atras atenția tuturor

Elena Ionescu face furori în mediul online cu aparițiile sale provocatoare. Diva brunetă se numără printre cele mai apreciate și frumoase artiste de la noi din țară, iar aparițiile sale de pe micile ecrane ale telespectatorilor sunt de-a dreptul spectaculoase. Aceasta impresionează de fiecare dată cu talentul său remarcabil, dar și cu ținutele provocatoare prin care își evidențiază atuurile fizice.

La cei 32 de ani, frumoasa brunetă arată de-a dreptul spectaculos și atrage toate privirile atunci când se află prin preajmă. Pe lângă cariera de succes în industria muzicală, Elena Ionescu își faci timp și pentru viața personală și pentru micuțul său, Răzvan.

Ultimele știri